De cirkel (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Dave Eggers

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

NU ALS GROTE BIOSCOOPFILM MET TOM HANKS EN EMMA WATSONALLES WAT GEBEURT MOET OPENBAAR ZIJNMae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.PRIVACY IS DIEFSTALMae laat zich meeslepen door de energie van het bedrijf, de groepsactiviteiten en de feestjes, de oneindige mogelijkheden - zelfs als ze het leven buiten de campus langzaam uit het oog verliest, een ontmoeting met een collega haar in verwarring brengt, en haar bijdrage aan de Cirkel steeds meer openbaar wordt.GEHEIMEN ZIJN LEUGENSDe Cirkel is een intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dave Eggers
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048818648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
1872652 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Beschrijving

NU ALS GROTE BIOSCOOPFILM MET TOM HANKS EN EMMA WATSON

ALLES WAT GEBEURT MOET OPENBAAR ZIJN

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

PRIVACY IS DIEFSTAL

Mae laat zich meeslepen door de energie van het bedrijf, de groepsactiviteiten en de feestjes, de oneindige mogelijkheden - zelfs als ze het leven buiten de campus langzaam uit het oog verliest, een ontmoeting met een collega haar in verwarring brengt, en haar bijdrage aan de Cirkel steeds meer openbaar wordt.

GEHEIMEN ZIJN LEUGENS

De Cirkel is een intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dave Eggers
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048818648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
1872652 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344