De chocoladetandarts (e-Book)

En 237 andere waanzinnige beroepen

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tosca Menten

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waanzinnige verhalen van Tosca Menten Wist je dat de gaatjes voor de hazelnoten in je chocoladereep worden geboord door een chocoladetandarts? Dat een bacteriejager op reuzenbacteriƫn jaagt en dat graskappers vrolijke dreadlocks kunnen draaien in je gazon? Slist je papegaai Harrie? Breng Harrie naar de papegaaienlogopedist. En heb je altijd al een spookexamen willen doen? Dit is je kans! De chocoladetandarts is een nieuwe hilarische verhalenbundel over waanzinnige beroepen die alleen Tosca Menten kan bedenken. Haar knotsgekke verhalen worden aangevuld met nutteloze weetjes, maffe lijstjes, grappige cartoons en heel veel geestige tekeningen van Geert Gratama.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000377879
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
46719688 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Waanzinnige verhalen van Tosca Menten

Wist je dat de gaatjes voor de hazelnoten in je chocoladereep worden geboord door een chocoladetandarts? Dat een bacteriejager op reuzenbacteriƫn jaagt en dat graskappers vrolijke dreadlocks kunnen draaien in je gazon? Slist je papegaai Harrie? Breng Harrie naar de papegaaienlogopedist. En heb je altijd al een spookexamen willen doen? Dit is je kans!

De chocoladetandarts is een nieuwe hilarische verhalenbundel over waanzinnige beroepen die alleen Tosca Menten kan bedenken. Haar knotsgekke verhalen worden aangevuld met nutteloze weetjes, maffe lijstjes, grappige cartoons en heel veel geestige tekeningen van Geert Gratama.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000377879
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
46719688 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208