De capitano (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Francesco Totti, Paolo Condò

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat moet je doen om zo’n waanzinnige, onvoorwaardelijke liefde waardig te zijn?’ Hij is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij ‘zijn’ club. Nu hij zelf niet meer op het veld staat heeft hij in samenwerking met Paolo Condò zijn verhaal op papier gezet. De eerste voetbalervaringen op straat, zijn debuut bij AS Roma, alle grote wedstrijden die daarop volgden en zijn emotionele afscheidswedstrijd op 28 mei 2017: alle hoogte- en dieptepunten van zijn carrière komen voorbij. Ook zijn privéleven komt aan bod, van zijn jeugd in een Romeinse volkswijk tot zijn droomhuwelijk met tv-presentatrice Ilary Blasi en de geboorte van hun drie kinderen. Deze autobiografie geeft de lezer de kans om alle kanten van ‘Il Capitano’ te leren kennen, en erachter te komen waarom Rome, de AS Roma-fans en zoveel anderen hem voor altijd in hun hart hebben gesloten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francesco Totti, Paolo Condò
Uitgever
Volt
ISBN
9789021416106
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
20161914 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305

Beschrijving

Wat moet je doen om zo’n waanzinnige, onvoorwaardelijke liefde waardig te zijn?’

Hij is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij ‘zijn’ club. Nu hij zelf niet meer op het veld staat heeft hij in samenwerking met Paolo Condò zijn verhaal op papier gezet.
De eerste voetbalervaringen op straat, zijn debuut bij AS Roma, alle grote wedstrijden die daarop volgden en zijn emotionele afscheidswedstrijd op 28 mei 2017: alle hoogte- en dieptepunten van zijn carrière komen voorbij. Ook zijn privéleven komt aan bod, van zijn jeugd in een Romeinse volkswijk tot zijn droomhuwelijk met tv-presentatrice Ilary Blasi en de geboorte van hun drie kinderen.

Deze autobiografie geeft de lezer de kans om alle kanten van ‘Il Capitano’ te leren kennen, en erachter te komen waarom Rome, de AS Roma-fans en zoveel anderen hem voor altijd in hun hart hebben gesloten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francesco Totti, Paolo Condò
Uitgever
Volt
ISBN
9789021416106
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
20161914 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305