De beruchte bruidegom (e-Book)

€ 5,99
Prijs € 3,49
Download direct dit e-Book

Olivia Parker

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wolverest Castle, 1813 Ze zijn van adel… en berucht!        Tristan Devine heeft geen idee wat hij aanricht wanneer hij op een bal aankondigt dat hij de verlegen Charlotte Greene tot zijn bruid zal nemen. Want dat zijn beste vriend Adam Faramond, Lord Rothbury, verliefd is op Charlotte, is volledig langs hem heen gegaan. Uiteindelijk kiest hij toch niet voor haar, maar dan is het kwaad al geschied… Adam mag dan berucht zijn om zijn voorliefde voor vluchtige affaires, hij aanbidt Charlotte al jaren van een afstand. Tevergeefs, denkt hij, want is zij niet verliefd op Tristan? Maar dan dreigt zijn grootmoeder hem te onterven als hij niet snel trouwt, en biedt Charlotte aan hem te helpen bij zijn zoektocht naar een bruid. Is dit zijn kans om haar hart te winnen?  Dit verhaal is eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olivia Parker
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402552386
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
1859650 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Wolverest Castle, 1813
 
Ze zijn van adel… en berucht!      
 
Tristan Devine heeft geen idee wat hij aanricht wanneer hij op een bal aankondigt dat hij de verlegen Charlotte Greene tot zijn bruid zal nemen. Want dat zijn beste vriend Adam Faramond, Lord Rothbury, verliefd is op Charlotte, is volledig langs hem heen gegaan. Uiteindelijk kiest hij toch niet voor haar, maar dan is het kwaad al geschied…
 
Adam mag dan berucht zijn om zijn voorliefde voor vluchtige affaires, hij aanbidt Charlotte al jaren van een afstand. Tevergeefs, denkt hij, want is zij niet verliefd op Tristan? Maar dan dreigt zijn grootmoeder hem te onterven als hij niet snel trouwt, en biedt Charlotte aan hem te helpen bij zijn zoektocht naar een bruid. Is dit zijn kans om haar hart te winnen? 
 
Dit verhaal is eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olivia Parker
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402552386
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
1859650 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212