De bandidos (e-Book)

de gewelddadige opkomst van een motorbende

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Alex Caine

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE GEWELDDADIGE OPKOMST VAN EEN MOTORBENDE'We are the people our parents warned us about''In het voorjaar van 2014 gebeurde waar politie en justitie al langer bang voor waren. De gevreesde Bandidos zetten voet op Nederlandse bodem en kondigden meteen aan minstens vier chapters op te richten. Welke rol gaan de Bandidos in de oververhitte Nederlandse motorscene spelen? Wat zegt de historie van deze club over hun toekomst in ons land? Kunnen politie en justitie leren van de fouten die hun collega's wereldwijd maakten in pogingen de onderlinge oorlogen te beslechten en verder bloedvergieten te voorkomen?'- John van den Heuvel, misdaadverslaggeverDe Bandidos zijn, samen met de Outlaws en de Hells Angels (hun grootste vijand), een van de meest beruchte motorclubs ter wereld. De bende is in de jaren 60 in Texas ontstaan maar inmiddels wereldwijd actief, ook in Nederland. De motorclub haalde meteen al het nieuws. Alex Caine wist te infiltreren in deze club en werkte drie jaar lang als undercoveragent. Hij weet daardoor als geen ander het gewelddadige ontstaan en de terreur, die de wereldwijde groei veroorzaakt heeft, te beschrijven. Aan de hand van het bloedbad in Shedden, Ontario, laat Caine zien dat de Bandidos alles behalve een onschuldige motorbende is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alex Caine
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048822232
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
741091 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186

Beschrijving

DE GEWELDDADIGE OPKOMST VAN EEN MOTORBENDE

'We are the people our parents warned us about'

'In het voorjaar van 2014 gebeurde waar politie en justitie al langer bang voor waren. De gevreesde Bandidos zetten voet op Nederlandse bodem en kondigden meteen aan minstens vier chapters op te richten. Welke rol gaan de Bandidos in de oververhitte Nederlandse motorscene spelen? Wat zegt de historie van deze club over hun toekomst in ons land? Kunnen politie en justitie leren van de fouten die hun collega's wereldwijd maakten in pogingen de onderlinge oorlogen te beslechten en verder bloedvergieten te voorkomen?'
- John van den Heuvel, misdaadverslaggever

De Bandidos zijn, samen met de Outlaws en de Hells Angels (hun grootste vijand), een van de meest beruchte motorclubs ter wereld. De bende is in de jaren 60 in Texas ontstaan maar inmiddels wereldwijd actief, ook in Nederland. De motorclub haalde meteen al het nieuws.

Alex Caine wist te infiltreren in deze club en werkte drie jaar lang als undercoveragent. Hij weet daardoor als geen ander het gewelddadige ontstaan en de terreur, die de wereldwijde groei veroorzaakt heeft, te beschrijven. Aan de hand van het bloedbad in Shedden, Ontario, laat Caine zien dat de Bandidos alles behalve een onschuldige motorbende is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alex Caine
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048822232
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
741091 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186