De avonturen van Max Kruimel 2 - Stank voor dank (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Rachel Renée Russell

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De avonturen van Max Kruimel – Stank voor dank is het tweede deel in de supergrappige graphicnovelserie voor 9+ over Max Kruimel. Van Rachel Renée Russell, bestsellerauteur van Dagboek van een muts.Het is weekend en Max zit opgesloten in zijn nieuwe middelbare school. Erger nog: hij heeft drie inbrekers ontdekt, maar door zijn eigen klunzigheid is hij midden in hun pizza beland! En nu laten ze hem niet meer gaan.Maar gelukkig heeft hij een noodlijn naar buiten, naar zijn klasgenootje Erin. Kan zij hem helpen ontsnappen uit deze ellende én met hem de boeven vangen? Of krijgt Max straks stank voor dank?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Renée Russell
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026141157
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
75807615 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De avonturen van Max Kruimel – Stank voor dank is het tweede deel in de supergrappige graphicnovelserie voor 9+ over Max Kruimel. Van Rachel Renée Russell, bestsellerauteur van Dagboek van een muts.

Het is weekend en Max zit opgesloten in zijn nieuwe middelbare school. Erger nog: hij heeft drie inbrekers ontdekt, maar door zijn eigen klunzigheid is hij midden in hun pizza beland! En nu laten ze hem niet meer gaan.

Maar gelukkig heeft hij een noodlijn naar buiten, naar zijn klasgenootje Erin. Kan zij hem helpen ontsnappen uit deze ellende én met hem de boeven vangen? Of krijgt Max straks stank voor dank?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Renée Russell
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026141157
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
75807615 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig