De afwezigen (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lieke Kézér

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Kézér schrijft wel een beetje als een saxofonist, denk aan de lange lijnen van Cannonball Adderley, soepel en lyrisch, veel detail, en toch brengt ze alles steeds weer keurig thuis.’ – Peter Buwalda Wonderkind Joshua James groeit op bij zijn psychotische moeder. Na haar dood ontfermt een bejaarde buurman zich over hem. Hij probeert de jongen uit zijn isolement te halen door hem saxofoon te leren spelen. In de jaren die volgen ontwikkelt Joshua James zich tot een muzikale legende, maar de demonen uit zijn verleden laten hem niet met rust. De afwezigen vertelt niet alleen het verhaal van Joshua’s leven, maar ook de bijzondere verhalen van de mensen die zijn pad kruisen, zoals dat van zijn vader die hem al vroeg in de steek laat en een rouwend meisje in wie hij zijn gelijke vindt. Allen zijn zij in gevecht met de afwezigen in hun leven en met de eenzaamheid waartoe verloren liefde kan leiden. Een tedere roman over verlies en overleven, ambities en opportunisme en de troostende kracht van muziek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lieke Kézér
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029505642
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
1016508 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171

Beschrijving

Kézér schrijft wel een beetje als een saxofonist, denk aan de lange lijnen van Cannonball Adderley, soepel en lyrisch, veel detail, en toch brengt ze alles steeds weer keurig thuis.’ – Peter Buwalda

Wonderkind Joshua James groeit op bij zijn psychotische moeder. Na haar dood ontfermt een bejaarde buurman zich over hem. Hij probeert de jongen uit zijn isolement te halen door hem saxofoon te leren spelen. In de jaren die volgen ontwikkelt Joshua James zich tot een muzikale legende, maar de demonen uit zijn verleden laten hem niet met rust.
De afwezigen vertelt niet alleen het verhaal van Joshua’s leven, maar ook de bijzondere verhalen van de mensen die zijn pad kruisen, zoals dat van zijn vader die hem al vroeg in de steek laat en een rouwend meisje in wie hij zijn gelijke vindt. Allen zijn zij in gevecht met de afwezigen in hun leven en met de eenzaamheid waartoe verloren liefde kan leiden.
Een tedere roman over verlies en overleven, ambities en opportunisme en de troostende kracht van muziek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lieke Kézér
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029505642
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
1016508 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171