De afrekening (e-Book)

het einde van Osama Bin Laden

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Mark Bowden

EPUB met digitaal watermerk | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tien jaar lang leek Osama Bin Laden ongrijpbaar. Tot de wereld in mei 2011 opgelucht ademhaalde. Het brein achter 9/11 was uitgeschakeld. De interventie van de Amerikaanse commando's getuigde van een zelden geziene stoutmoedigheid en efficiƫntie. Die spectaculaire afrekening was slechts mogelijk dankzij een intense, haast maniakale voorbereiding. Mark Bowden, auteur van de verfilmde bestseller Black Hawk Down, beschrijft aan de hand van uniek bronnenmateriaal hoe de Amerikaanse veiligheidsdiensten jarenlang alles in de strijd wierpen om Bin Laden te pakken te krijgen. Hij laat ook zien hoe Barack Obama zijn softe imago afwierp en zich ontpopte tot een gestaalde president. Op die manier groeit De afrekening uit tot een adembenemende pageturner over oorlog, wraak en politiek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Bowden
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789460422058
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
3385788 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tien jaar lang leek Osama Bin Laden ongrijpbaar. Tot de wereld in mei 2011 opgelucht ademhaalde. Het brein achter 9/11 was uitgeschakeld. De interventie van de Amerikaanse commando's getuigde van een zelden geziene stoutmoedigheid en efficiƫntie. Die spectaculaire afrekening was slechts mogelijk dankzij een intense, haast maniakale voorbereiding.

Mark Bowden, auteur van de verfilmde bestseller Black Hawk Down, beschrijft aan de hand van uniek bronnenmateriaal hoe de Amerikaanse veiligheidsdiensten jarenlang alles in de strijd wierpen om Bin Laden te pakken te krijgen. Hij laat ook zien hoe Barack Obama zijn softe imago afwierp en zich ontpopte tot een gestaalde president. Op die manier groeit De afrekening uit tot een adembenemende pageturner over oorlog, wraak en politiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Bowden
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789460422058
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
3385788 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig