De afgrond (e-Book)

De Cubacrisis 1962

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Max Hastings

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestsellerauteur Max Hastings biedt een welkom herzien oordeel over een van de boeiendste en spannendste internationale gebeurtenissen uit de moderne geschiedenis: de Cubacrisis. Hij schrijft een verhaal dat zich concentreert op mensen en daarbij de houding en het gedrag onderzoekt van Russen, Cubanen, Amerikanen en een doodsbange wereld die de gebeurtenissen op de voet volgde.In De afgrond richt Max Hastings zijn vizier op een van de beangstigendste gebeurtenissen van halverwege de twintigste eeuw: de dertien dagen in oktober 1962 toen de wereld op de rand van een atoomoorlog stond. Hastings bekijkt het conflict met een frisse blik en concentreert zich op de mensen in het middelpunt van de crisis: de Amerikaanse president John F. Kennedy, partijsecretaris en premier Nikita Chroesjtsjov, de Cubaanse premier Fidel Castro en hun adviseurs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Hastings
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048852734
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
24500867 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bestsellerauteur Max Hastings biedt een welkom herzien oordeel over een van de boeiendste en spannendste internationale gebeurtenissen uit de moderne geschiedenis: de Cubacrisis. Hij schrijft een verhaal dat zich concentreert op mensen en daarbij de houding en het gedrag onderzoekt van Russen, Cubanen, Amerikanen en een doodsbange wereld die de gebeurtenissen op de voet volgde.

In De afgrond richt Max Hastings zijn vizier op een van de beangstigendste gebeurtenissen van halverwege de twintigste eeuw: de dertien dagen in oktober 1962 toen de wereld op de rand van een atoomoorlog stond. Hastings bekijkt het conflict met een frisse blik en concentreert zich op de mensen in het middelpunt van de crisis: de Amerikaanse president John F. Kennedy, partijsecretaris en premier Nikita Chroesjtsjov, de Cubaanse premier Fidel Castro en hun adviseurs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Hastings
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048852734
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2022
Bestandsgrootte
24500867 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig