De Aardkinderen / 1 De stam van de holenbeer (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Jean Auel

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De lezer raakt onherroepelijk in de ban.’ – Algemeen Dagblad De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten. In de prehistorische wildernis van het Europa van 35.000 jaar geleden vindt de Stam van de Holenbeer een klein meisje. Ze is moederziel alleen; haar familie is bij een aardbeving om het leven gekomen. Hoewel het kind niet tot het volk van de Stam behoort, ontfermt Iza, de medicijnvrouw, zich over haar. Ze krijgt de naam Ayla, en Iza onderwijst haar geduldig in heelkunde en kruidenleer. Als Ayla opgroeit, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat ze verschilt van de andere stamleden. Ayla draagt de toekomst van de mens in haar bloed, maar ze botst met de oude cultuur van de Stam. Ze is namelijk vlugger, ondernemender, slimmer, ánders… De Aardkinderen-serie is bekroond met de NS Publieksprijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean Auel
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044965506
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2011
Bestandsgrootte
2454372 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
553

Beschrijving

De lezer raakt onherroepelijk in de ban.’ – Algemeen Dagblad

De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten. In de prehistorische wildernis van het Europa van 35.000 jaar geleden vindt de Stam van de Holenbeer een klein meisje. Ze is moederziel alleen; haar familie is bij een aardbeving om het leven gekomen. Hoewel het kind niet tot het volk van de Stam behoort, ontfermt Iza, de medicijnvrouw, zich over haar. Ze krijgt de naam Ayla, en Iza onderwijst haar geduldig in heelkunde en kruidenleer.

Als Ayla opgroeit, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat ze verschilt van de andere stamleden. Ayla draagt de toekomst van de mens in haar bloed, maar ze botst met de oude cultuur van de Stam. Ze is namelijk vlugger, ondernemender, slimmer, ánders…

De Aardkinderen-serie is bekroond met de NS Publieksprijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean Auel
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044965506
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2011
Bestandsgrootte
2454372 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
553