Dans van vlammen (e-Book)

een stap naar de liefde, twee stappen naar het gevaar, drie stappen en er is geen weg terug

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Yelena Black

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Dans van Schaduwen is een wilde dans die je buiten adem achterlaat, terwijl je snakt naar méér. Ik kon het niet wegleggen."- Alex Flinn, #1 NYT bestselling author of BEASTLY and DIVAVanessa is een van de gelukkigen die voor de Royal Court Ballet Company auditie mag doen. Deze droom wordt een nachtmerrie wanneer Vanessa bedreigd wordt door de Lyric Elite: zij geven haar de opdracht om de wedstrijd te winnen en de Royal Court Ballet Company te infiltreren om een duister genootschap op te sporen. Vanessa danst alsof haar leven ervan afhangt, maar niet voor de Lyric Elite. Ze danst om haar vermiste zus Margaret weer terug te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yelena Black
Uitgever
Moon
ISBN
9789048830633
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
2691773 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

"Dans van Schaduwen is een wilde dans die je buiten adem achterlaat, terwijl je snakt naar méér. Ik kon het niet wegleggen."- Alex Flinn, #1 NYT bestselling author of BEASTLY and DIVA

Vanessa is een van de gelukkigen die voor de Royal Court Ballet Company auditie mag doen. Deze droom wordt een nachtmerrie wanneer Vanessa bedreigd wordt door de Lyric Elite: zij geven haar de opdracht om de wedstrijd te winnen en de Royal Court Ballet Company te infiltreren om een duister genootschap op te sporen. Vanessa danst alsof haar leven ervan afhangt, maar niet voor de Lyric Elite. Ze danst om haar vermiste zus Margaret weer terug te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yelena Black
Uitgever
Moon
ISBN
9789048830633
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
2691773 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223