Dagboek van mijn verdwijning (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Camilla Grebe

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een intrigerend psychologisch spel van vergeten herinneringen. Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze coldcasezaak opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de jaren oude moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist. Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Camilla Grebe
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403142500
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
1204978 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408

Beschrijving

Een intrigerend psychologisch spel van vergeten herinneringen.
Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze coldcasezaak opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de jaren oude moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.
Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Camilla Grebe
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403142500
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
1204978 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408