Dagboek van een verloskundige (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 7,79
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marlies Koers

EPUB met digitaal watermerk | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dagboek van een verloskundige zal je altijd bijblijven. Je hebt 20 uur niet geslapen, 10 uur nauwelijks gegeten en je bent bezig met de begeleiding van je derde bevalling tijdens je 48-uurs dienst. Dit is het leven van een verloskundige. Een baan met grote verantwoordelijkheid, met soms moeilijke en snelle beslissingen. Je bent getuige van puur geluk en soms kort daarop van intens en hartverscheurend verdriet. Dit dagboek is een intiem, openhartig portret van het werk wat verloskundigen iedere dag en nacht met liefde uitvoeren. Eerlijke, ontwapenende en inspirerende verhalen. Een ode aan het vak in al zijn complexiteit, maar vooral aan alle gezinnen die zich openstellen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Marlies Koers (1991) studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie in Groningen. Sinds 2015 werkt zij als verloskundige samen met vier collega’s in haar eigen middelgrote stadspraktijk. Marlies woont samen met haar vriend en schrijft in haar vrije tijd blogs voor Kids & Kurken, een onlinemagazine voor jonge ouders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marlies Koers
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000374168
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
1139032 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Dagboek van een verloskundige zal je altijd bijblijven.

Je hebt 20 uur niet geslapen, 10 uur nauwelijks gegeten en je bent bezig met de begeleiding van je derde bevalling tijdens je 48-uurs dienst. Dit is het leven van een verloskundige. Een baan met grote verantwoordelijkheid, met soms moeilijke en snelle beslissingen. Je bent getuige van puur geluk en soms kort daarop van intens en hartverscheurend verdriet.

Dit dagboek is een intiem, openhartig portret van het werk wat verloskundigen iedere dag en nacht met liefde uitvoeren. Eerlijke, ontwapenende en inspirerende verhalen. Een ode aan het vak in al zijn complexiteit, maar vooral aan alle gezinnen die zich openstellen in de meest kwetsbare periode van hun leven.

Marlies Koers (1991) studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie in Groningen. Sinds 2015 werkt zij als verloskundige samen met vier collega’s in haar eigen middelgrote stadspraktijk. Marlies woont samen met haar vriend en schrijft in haar vrije tijd blogs voor Kids & Kurken, een onlinemagazine voor jonge ouders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marlies Koers
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000374168
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
1139032 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256