Dagboek van een politieke crisis

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jörgen Oosterwaal

Paperback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

.Tussen oktober 2010 en januari 2011 was hij 99 dagen lang koninklijk bemiddelaar. In Johan Vande Lanotte, Dagboek van een politieke crisis schetst Jorgen Osterwaal een verrassend beeld van wat Johan Vande Lanotte in deze helse periode meemaakte. In het boek wordt de angst van Elio Di Rupo beschreven, de woede van koning Albert en de gedrevenheid van Bart De Wever. Ook andere kantelmomenten komen aan bod: Anders Behring Breivik, de rellen in Engeland, Dexia en de schuldencrisis. En in volle onderhandeling vreet Vande Lanotte eenzame kilometers tussen Brussel en Ieper, waar zijn moeder op sterven ligt. 7 december 2011 werd in de Senaat het boek Johan Vande Lanotte, Dagboek van een politieke crisis van Jörgen Oosterwaal voorgesteld onder grote persbelangstelling. Jörgen Oosterwaal, Johan Vande Lanotte en Bart De Wever, die het voorwoord voor zijn rekening nam, hielden elk een korte speech over het boek. Hierin kwam naar voren hoe zo’n regeringsonderhandeling ook op persoonlijk vlak een invloed heeft. Dezelfde dag hadden Johan Vande Lanotte en Bart De Wever een memorabel gesprek met Gilles De Coster in het Radio 1-programma De ochtend. Beluister het fragment hier. Johan Vande Lanotte zit al ruim vijfentwintig jaar in het centrum van de politieke macht, als minister, vicepremier en sp.a-voorzitter, en wellicht maakt hij ook binnenkort opnieuw deel uit van de nieuwe regering.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jörgen Oosterwaal
Uitgever
De bezige Bij
ISBN
9789085423591
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

.Tussen oktober 2010 en januari 2011 was hij 99 dagen lang koninklijk bemiddelaar. In Johan Vande Lanotte, Dagboek van een politieke crisis schetst Jorgen Osterwaal een verrassend beeld van wat Johan Vande Lanotte in deze helse periode meemaakte.

In het boek wordt de angst van Elio Di Rupo beschreven, de woede van koning Albert en de gedrevenheid van Bart De Wever. Ook andere kantelmomenten komen aan bod: Anders Behring Breivik, de rellen in Engeland, Dexia en de schuldencrisis. En in volle onderhandeling vreet Vande Lanotte eenzame kilometers tussen Brussel en Ieper, waar zijn moeder op sterven ligt.

7 december 2011 werd in de Senaat het boek Johan Vande Lanotte, Dagboek van een politieke crisis van Jörgen Oosterwaal voorgesteld onder grote persbelangstelling.

Jörgen Oosterwaal, Johan Vande Lanotte en Bart De Wever, die het voorwoord voor zijn rekening nam, hielden elk een korte speech over het boek. Hierin kwam naar voren hoe zo’n regeringsonderhandeling ook op persoonlijk vlak een invloed heeft.

Dezelfde dag hadden Johan Vande Lanotte en Bart De Wever een memorabel gesprek met Gilles De Coster in het Radio 1-programma De ochtend. Beluister het fragment hier.

Johan Vande Lanotte zit al ruim vijfentwintig jaar in het centrum van de politieke macht, als minister, vicepremier en sp.a-voorzitter, en wellicht maakt hij ook binnenkort opnieuw deel uit van de nieuwe regering.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jörgen Oosterwaal
Uitgever
De bezige Bij
ISBN
9789085423591
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200