Daantje de wereldkampioen 4 CD'S

luisterboek voorgelezen door Jan Meng

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Roald Dahl

Luisterboek | Juli 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daantje lijkt wel een vriendje van Sjakie (Sjakie en de chocoladefabriek en Sjakie en de Grote Glazen Lift); hij is ook aardig, slim, oplettend en humoristisch. Hij woont met zijn vader in een oude woonwagen. Vader is een geweldige verteller en een genie op het gebied van vliegers. Net als de veldwachter en de domineesvrouw, stroopt hij af en toe een fazantje omdat het zo vreselijk spannend is...en lekker. Hij vangt de fazanten door bijvoorbeeld rozijnen aan een haar van een paardenstaart te rijgen. Zijn grote vijand is een rijke vette pief die jaarlijks een jachtpartij organiseert op fazanten. Samen met Daantje bindt hij de strijd aan met deze gluiperd. Bekroond met de Zilveren Griffel! 4 cd-luisterboek

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
DRA
ISBN
9789054445593
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Daantje lijkt wel een vriendje van Sjakie (Sjakie en de chocoladefabriek en Sjakie en de Grote Glazen Lift); hij is ook aardig, slim, oplettend en humoristisch. Hij woont met zijn vader in een oude woonwagen. Vader is een geweldige verteller en een genie op het gebied van vliegers. Net als de veldwachter en de domineesvrouw, stroopt hij af en toe een fazantje omdat het zo vreselijk spannend is...en lekker.
Hij vangt de fazanten door bijvoorbeeld rozijnen aan een haar van een paardenstaart te rijgen. Zijn grote vijand is een rijke vette pief die jaarlijks een jachtpartij organiseert op fazanten. Samen met Daantje bindt hij de strijd aan met deze gluiperd. Bekroond met de Zilveren Griffel!
4 cd-luisterboek

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
DRA
ISBN
9789054445593
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig