D (e-Book)

Een geschiedenis van twee werelden

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Michel Faber

EPUB met digitaal watermerk | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

'Een letter verdwijnt niet zomaar vanzelf uit het alfabet,' zei de professor. 'De d is gestolen.'Dhikilo is anders dan de andere kinderen op haar school. Ze woont in een slaperig Engels kustplaatsje, maar werd geboren in een land dat eigenlijk niet bestaat. Wanneer op een ochtend plots de letter d volledig uit de taal verdwenen is, lijkt Dhikilo de enige te zijn die dit doorheeft. Om de d terug te krijgen leiden een overleden professor en zijn sfinx haar naar de magische wereld Liminus. Daar moet ze het opnemen tegen de Gamp, Liminus' verschrikkelijke dictator. Tijdens haar avontuur komt ze de meest wonderlijke wezens tegen. Lukt het Dhikilo om te voorkomen dat de Gamp de taal vernietigt?D is zowel een fijnzinnige ode aan Charles Dickens als een avontuurlijk fantasyverhaal over vriendschap, innerlijke kracht en moed.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michel Faber
Uitgever
Podium
ISBN
9789463810319
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
2376410 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

'Een letter verdwijnt niet zomaar vanzelf uit het alfabet,' zei de professor. 'De d is gestolen.'

Dhikilo is anders dan de andere kinderen op haar school. Ze woont in een slaperig Engels kustplaatsje, maar werd geboren in een land dat eigenlijk niet bestaat. Wanneer op een ochtend plots de letter d volledig uit de taal verdwenen is, lijkt Dhikilo de enige te zijn die dit doorheeft. Om de d terug te krijgen leiden een overleden professor en zijn sfinx haar naar de magische wereld Liminus. Daar moet ze het opnemen tegen de Gamp, Liminus' verschrikkelijke dictator. Tijdens haar avontuur komt ze de meest wonderlijke wezens tegen. Lukt het Dhikilo om te voorkomen dat de Gamp de taal vernietigt?


D is zowel een fijnzinnige ode aan Charles Dickens als een avontuurlijk fantasyverhaal over vriendschap, innerlijke kracht en moed.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michel Faber
Uitgever
Podium
ISBN
9789463810319
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
2376410 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245