Cybergevaar

Hoe we ons kunnen wapenen tegen online misdaad en terreur

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Eddy Willems

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Internationaal expert ontsluiert de wereld van de cybermisdaad.Gerenommeerd security expert Eddy Willems geeft een overzicht van alle online gevaren en toont je hoe je je ertegen kunt wapenen. Virussen, spam, hacktivisme of zelfs regelrechte cyberoorlogen tussen landen. Je stem uitbrengen,geldverrichtingen doen, tickets bestellen... Hoe veilig is dat? Hoe kun je de cybermisdadigers te slimaf zijn? Lees over het heden, verleden en de toekomst van de cybermisdaad aan de hand van honderden anekdotes, inzichten en adviezen.Eddy Willems is een wereldwijd erkend security expert. Ook door CNN wordt hij gevraagd als commentator Volledig en spannend overzicht van alle cyberbedreigingen, met praktische tips om ze te bestrijden.Sterk onderbouwd met cijfers en andere onthullende wetenswaardighedenEddy Willems is security evangelist bij de Duitse security softwareleverancier G Data Software. Hij zetelt als directeur in diverse organisaties, zoals EICAR (European Institute for Computer Anti-Virus Research) en AMTSO (Anti-Malware Testing Standards Organization). Als zowat enige security goeroe in de Benelux wordt hij geregeld gevraagd voor interviews in dag- en weekbladen, op radio en tv.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eddy Willems
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401411431
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Internationaal expert ontsluiert de wereld van de cybermisdaad.

Gerenommeerd security expert Eddy Willems geeft een overzicht van alle online gevaren en toont je hoe je je ertegen kunt wapenen. Virussen, spam, hacktivisme of zelfs regelrechte cyberoorlogen tussen landen. Je stem uitbrengen,
geldverrichtingen doen, tickets bestellen... Hoe veilig is dat? Hoe kun je de cybermisdadigers te slim
af zijn? Lees over het heden, verleden en de toekomst van de cybermisdaad aan de hand van honderden anekdotes, inzichten en adviezen.

Eddy Willems is een wereldwijd erkend security expert. Ook door CNN wordt hij gevraagd als commentator 
Volledig en spannend overzicht van alle cyberbedreigingen, met praktische tips om ze te bestrijden.
Sterk onderbouwd met cijfers en andere onthullende wetenswaardigheden
Eddy Willems is security evangelist bij de Duitse security softwareleverancier G Data Software. Hij zetelt als directeur in diverse organisaties, zoals EICAR (European Institute for Computer Anti-Virus Research) en AMTSO (Anti-Malware Testing Standards Organization). Als zowat enige security goeroe in de Benelux wordt hij geregeld gevraagd voor interviews in dag- en weekbladen, op radio en tv.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eddy Willems
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401411431
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216