Crossfire omnibus (e-Book)

verslaafd aan jou, begeerd door jou, verbonden met jou

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book

Sylvia Day

Augustus 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In deze omnibus zijn de eerste drie delen van de wereldwijde bestsellerserie Crossfire van Sylvia Day gebundeld: VERSLAAFD AAN JOU, BEGEERD DOOR JOU en VERBONDEN MET JOU Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk. Vanaf de eerste ontmoeting in VERSLAAFD AAN JOU voelen ze de allesoverheersende aantrekkingskracht. Maar door de pijn van het verleden kunnen ze zich moeilijk binden. In BEGEERD DOOR JOU blijkt hoe sterk hun verslaving is en komen ze stukje bij beetje achter elkaars geheimen, door elkaar steeds meer toe te vertrouwen. Ze gaan over hun eigen grenzen en over die van elkaar, maar leren elkaar steeds meer te accepteren en gaan dan de ultieme verbintenis met elkaar aan in VERBONDEN MET JOU.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia Day
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971422
Formaat
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1692810 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1028

Beschrijving

In deze omnibus zijn de eerste drie delen van de wereldwijde bestsellerserie Crossfire van Sylvia Day gebundeld: VERSLAAFD AAN JOU, BEGEERD DOOR JOU en VERBONDEN MET JOU

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk. Vanaf de eerste ontmoeting in VERSLAAFD AAN JOU voelen ze de allesoverheersende aantrekkingskracht. Maar door de pijn van het verleden kunnen ze zich moeilijk binden. In BEGEERD DOOR JOU blijkt hoe sterk hun verslaving is en komen ze stukje bij beetje achter elkaars geheimen, door elkaar steeds meer toe te vertrouwen. Ze gaan over hun eigen grenzen en over die van elkaar, maar leren elkaar steeds meer te accepteren en gaan dan de ultieme verbintenis met elkaar aan in VERBONDEN MET JOU.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia Day
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971422
Formaat
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
1692810 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1028