Come take a sip with me (e-Book)

cocktails, chefs & bartenders

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Hannah van Ongevalle

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen recepten, want Hannah geeft ook uitleg over ingrediënten, over de tools die je nodig hebt om een goede cocktail te maken en de technieken om te shaken als de beste. Ze gunt je ook een blik achter de schermen van haar fascinerende beroep.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hannah van Ongevalle
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492159205
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
149197396 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Beschrijving

Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens.
Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen recepten, want Hannah geeft ook uitleg over ingrediënten, over de tools die je nodig hebt om een goede cocktail te maken en de technieken om te shaken als de beste. Ze gunt je ook een blik achter de schermen van haar fascinerende beroep.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hannah van Ongevalle
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492159205
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
149197396 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229