Coca-Cola

het verboden onderzoek

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

W. Reymond, William Reymond

Paperback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SCHOKKENDE ONTHULLINGEN OVER HET BEKENDSTE MERK TER WERELD: COCA - COLACoca-Cola thuis, in het restaurant, op het werk, in de supermarkt, op de tv, in de film, in de kranten, op muren. Coca-Cola, de grootste sponsor van sportevenementen. Coca-Cola is overal. 120 jaar na de uitvinding wordt Coca-Cola 1 miljard keer per dag verkocht. 94% van de wereldbevolking kent het logo, er worden 7000 flesjes cola per seconde gedronken in 200 landen. Naast water is Coca-Cola het meest gedronken drankje ter wereld.Maar de legende heeft een geheim gezicht, een verleden, dat nu openbaar wordt gemaakt. Een lastig onderzoek, omdat Coca-Cola haar eigen mythe in stand houdt en geen openheid van zaken geeft. William Reymond onderzocht ondanks de tegenwerking van het bedrijf de rol van Coca-Cola tijdens de Tweede Wereldoorlog en onthult het grote geheim van het bedrijf.‘Dit boek beschrijft een ongelooflijke vondst.’ - Le Figaro‘Een explosief onderzoek.’ - Horizon udiant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Reymond, William Reymond
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044509410
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

SCHOKKENDE ONTHULLINGEN OVER HET BEKENDSTE MERK TER WERELD: COCA - COLA
Coca-Cola thuis, in het restaurant, op het werk, in de supermarkt, op de tv, in de film, in de kranten, op muren. Coca-Cola, de grootste sponsor van sportevenementen. Coca-Cola is overal. 120 jaar na de uitvinding wordt Coca-Cola 1 miljard keer per dag verkocht. 94% van de wereldbevolking kent het logo, er worden 7000 flesjes cola per seconde gedronken in 200 landen. Naast water is Coca-Cola het meest gedronken drankje ter wereld.
Maar de legende heeft een geheim gezicht, een verleden, dat nu openbaar wordt gemaakt. Een lastig onderzoek, omdat Coca-Cola haar eigen mythe in stand houdt en geen openheid van zaken geeft. William Reymond onderzocht ondanks de tegenwerking van het bedrijf de rol van Coca-Cola tijdens de Tweede Wereldoorlog en onthult het grote geheim van het bedrijf.
‘Dit boek beschrijft een ongelooflijke vondst.’ - Le Figaro
‘Een explosief onderzoek.’ - Horizon udiant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Reymond, William Reymond
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044509410
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335