Coachen zonder blabla (e-Book)

Maak van elk coachgesprek een krachtige ervaring

Prijs € 26,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Benjamin Ball

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vind je het als coach ook wel eens lastig om eindeloos naar je coachees te zitten luisteren? Heb je het gevoel dat er soms meer in je gesprekken zit dan je er nu uithaalt? Wil je graag efficiënter en krachtiger leren coachen, ongeacht je methode?Ondanks de goede wil en inspanningen van coaches en hun klanten blijven heel wat coachgesprekken aan de oppervlakte draaien. Coaches werken naast de essentiële kwestie en missen de 'punch' om de coachee echt in beweging te krijgen.De voornaamste oorzaak daarvoor is dat er te veel gepraat wordt. Het coachgesprek is 'twee stoelen en twee hoofden', een mentale uitwisseling van woorden. Terwijl belangrijke of moeilijke veranderingen juist in het lichaam en in het onbewuste beginnen.In Coachen zonder blabla lees je hoe je het eindeloze praten stillegt en hoe je van elk coachgesprek een spannende belevenis maakt. Je leert spelen met fysieke werkvormen, met de dynamiek van het gesprek en met je houding. Je ontdekt waarom het beter is om minder lief te zijn en je klant nog meer het vuur aan de schenen te leggen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benjamin Ball
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401473347
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3130943 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Vind je het als coach ook wel eens lastig om eindeloos naar je coachees te zitten luisteren?
Heb je het gevoel dat er soms meer in je gesprekken zit dan je er nu uithaalt?
Wil je graag efficiënter en krachtiger leren coachen, ongeacht je methode?

Ondanks de goede wil en inspanningen van coaches en hun klanten blijven heel wat coachgesprekken aan de oppervlakte draaien. Coaches werken naast de essentiële kwestie en missen de 'punch' om de coachee echt in beweging te krijgen.

De voornaamste oorzaak daarvoor is dat er te veel gepraat wordt. Het coachgesprek is 'twee stoelen en twee hoofden', een mentale uitwisseling van woorden. Terwijl belangrijke of moeilijke veranderingen juist in het lichaam en in het onbewuste beginnen.

In Coachen zonder blabla lees je hoe je het eindeloze praten stillegt en hoe je van elk coachgesprek een spannende belevenis maakt. Je leert spelen met fysieke werkvormen, met de dynamiek van het gesprek en met je houding. Je ontdekt waarom het beter is om minder lief te zijn en je klant nog meer het vuur aan de schenen te leggen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benjamin Ball
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401473347
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3130943 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240