Clitorisboek (e-Book)

Over het grootste raadsel van het vrouwelijk lichaam

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Alexandra Hubin, Caroline Michel

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als mannen een clitoris hadden gehad, zouden ze wedstrijdjes hebben gedaan wie de grootste had, ‘m eindeloos hebben nagetekend op de muren van het middelbareschooltoilet en pillen hebben uitgevonden in geval van impotentie of andere problemen. Feit is dat de clitoris, het belangrijkste vrouwelijke genotsorgaan, lang is onderdrukt en te weinig is onderzocht en besproken. Gelukkig is er nu Het Clitoris-boek! Dat bomvol interessante onthullingen staat en een einde maakt aan veel geaccepteerde ideeën over seksualiteit: dat ontspanning de enige sleutel tot plezier zou zijn bijvoorbeeld, en een goed orgasme afhankelijk is van de knowhow van je bedpartner. Al deze overtuigingen suggereren dat er zoiets als een handleiding is en werken voor veel vrouwen afremmend. Dit frisse en grappig geschreven boek bevat geen recept voor een goed seksleven maar biedt wel vele nieuwe inzichten en aanknooppunten waarmee je je eigen seksualiteit opnieuw kunt uitvinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alexandra Hubin, Caroline Michel
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046824214
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
1432072 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Als mannen een clitoris hadden gehad, zouden ze wedstrijdjes hebben gedaan wie de grootste had, ‘m eindeloos hebben nagetekend op de muren van het middelbareschooltoilet en pillen hebben uitgevonden in geval van impotentie of andere problemen. Feit is dat de clitoris, het belangrijkste vrouwelijke genotsorgaan, lang is onderdrukt en te weinig is onderzocht en besproken.

Gelukkig is er nu Het Clitoris-boek! Dat bomvol interessante onthullingen staat en een einde maakt aan veel geaccepteerde ideeën over seksualiteit: dat ontspanning de enige sleutel tot plezier zou zijn bijvoorbeeld, en een goed orgasme afhankelijk is van de knowhow van je bedpartner. Al deze overtuigingen suggereren dat er zoiets als een handleiding is en werken voor veel vrouwen afremmend. Dit frisse en grappig geschreven boek bevat geen recept voor een goed seksleven maar biedt wel vele nieuwe inzichten en aanknooppunten waarmee je je eigen seksualiteit opnieuw kunt uitvinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alexandra Hubin, Caroline Michel
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046824214
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2018
Bestandsgrootte
1432072 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160