Chi en het varen om de noord

reisverslag van een solozeiltocht om Engeland en Schotland

Prijs € 17,90

Uitverkocht

W. Mulder, Wiebe Mulder

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 'Chi en het varen om de noord' doet Wiebe Mulder verslag van zijn solozeiltocht om Engeland en Schotland. Een tocht, die hij met zijn stalen schip maakt om zijn vriend John Talbot in Schotland te kunnen bezoeken. Hij doet het ook om de lastiger omstandigheden van de oost- en westkust van Schotland te ervaren."Tijdens die prachtige dagen op zee met wisselende weer- en windomstandigheden heb je soms de illusie iets van de kosmische energie te voelen in de relativiteit van je eigen leven. Wanneer je alleen vaart lijkt de tijd van de dagen en de nachten in een ander ritme te verlopen dan je in het aardse leven ervaart. Je voelt de energie van de wind op de zee en je schip en je hoort het 'chi' in het bruisen van de golven bij het bewegen van de boot." Het verslag is rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Mulder, Wiebe Mulder
Uitgever
Mijneigenboek.nl
ISBN
9789059742277
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

In 'Chi en het varen om de noord' doet Wiebe Mulder verslag van zijn solozeiltocht om Engeland en Schotland. Een tocht, die hij met zijn stalen schip maakt om zijn vriend John Talbot in Schotland te kunnen bezoeken. Hij doet het ook om de lastiger omstandigheden van de oost- en westkust van Schotland te ervaren.
"Tijdens die prachtige dagen op zee met wisselende weer- en windomstandigheden heb je soms de illusie iets van de kosmische energie te voelen in de relativiteit van je eigen leven. Wanneer je alleen vaart lijkt de tijd van de dagen en de nachten in een ander ritme te verlopen dan je in het aardse leven ervaart. Je voelt de energie van de wind op de zee en je schip en je hoort het 'chi' in het bruisen van de golven bij het bewegen van de boot." Het verslag is rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Mulder, Wiebe Mulder
Uitgever
Mijneigenboek.nl
ISBN
9789059742277
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132