Chemische affiniteiten (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Gaia Coltorti

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tweeling Giovanni en Selvaggia groeien honderden kilometers van elkaar vandaan op, maar komen op hun achttiende in hetzelfde huis in het Italiaanse Verona te wonen. Direct bij hun eerste ontmoeting, voelen ze een ondefinieerbare en ongekend sterke band. Het verlangen naar elkaar wordt gaandeweg zo hevig, dat ze niets anders kunnen doen dan zich eraan overgeven hun verboden liefde explodeert. Zich bewust van het taboe dat er op hun relatie rust, houden ze hun gevoelens angstvallig geheim. Wanneer Selvaggia echter zwanger raakt, zien zij slechts nog één uitweg.Selvaggia was de hele wereld, de keerzijde van jouw ziel,de keerzijde van jouw hart. Er was geen moment dat jouw geest geen afstand deed van de droom waarin jullie alleen maar geliefden waren en geen tweelingenChemische affiniteiten is een fenomenale debuutroman over de vraag hoe ver twee mensen mogen gaan voor hun liefde. In een uiterst originele stijl, vol van passie en verlangen vertelt Gaia Coltorti nog maar zeventien toen ze het boek schreef een zinderend verhaal dat niet alleen het thema van Lolita raakt maar eveneens een moderne variant is op Shakespeares Romeo & Julia.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gaia Coltorti
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048816774
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
2085158 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De tweeling Giovanni en Selvaggia groeien honderden kilometers van elkaar vandaan op, maar komen op hun achttiende in hetzelfde huis in het Italiaanse Verona te wonen. Direct bij hun eerste ontmoeting, voelen ze een ondefinieerbare en ongekend sterke band. Het verlangen naar elkaar wordt gaandeweg zo hevig, dat ze niets anders kunnen doen dan zich eraan overgeven hun verboden liefde explodeert. Zich bewust van het taboe dat er op hun relatie rust, houden ze hun gevoelens angstvallig geheim. Wanneer Selvaggia echter zwanger raakt, zien zij slechts nog één uitweg.

Selvaggia was de hele wereld, de keerzijde van jouw ziel,de keerzijde van jouw hart. Er was geen moment dat jouw geest geen afstand deed van de droom waarin jullie alleen maar geliefden waren en geen tweelingen

Chemische affiniteiten is een fenomenale debuutroman over de vraag hoe ver twee mensen mogen gaan voor hun liefde. In een uiterst originele stijl, vol van passie en verlangen vertelt Gaia Coltorti nog maar zeventien toen ze het boek schreef een zinderend verhaal dat niet alleen het thema van Lolita raakt maar eveneens een moderne variant is op Shakespeares Romeo & Julia.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gaia Coltorti
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048816774
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
2085158 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig