Century-trilogie 3-in-1-bundel (e-Book)

Prijs € 20,99
Download direct dit e-Book

Ken Follett

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met Val der Titanen, het eerste deel in de Century-trilogie dat zich in 1911 afspeelt, staat Ken Follett garant voor levensechte personages, een feilloos historisch decor en een onvergetelijke leeservaring. Nacht van het kwaad is het indrukwekkende vervolg, waarin de dappere jonge mensen van een nieuwe generatie hun eigen weg zoeken in een door oorlog geteisterde wereld. Tegen de turbulente achtergrond van burgerprotesten, politieke schandalen, de val van de Berlijnse Muur, de Cubacrisis en de opkomst van de rock-’n-roll vinden moedige jonge mensen uit vijf met elkaar verweven families ieder hun weg door de geschiedenis in het laatste deel uit de Century-trilogie: Kou uit het oosten. Deze bundel bevat de volgende boeken: 1. Val der titanen2. Nacht van het kwaad3. Kou uit het oosten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ken Follett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402305647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
3877857 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met Val der Titanen, het eerste deel in de Century-trilogie dat zich in 1911 afspeelt, staat Ken Follett garant voor levensechte personages, een feilloos historisch decor en een onvergetelijke leeservaring.

Nacht van het kwaad is het indrukwekkende vervolg, waarin de dappere jonge mensen van een nieuwe generatie hun eigen weg zoeken in een door oorlog geteisterde wereld.

Tegen de turbulente achtergrond van burgerprotesten, politieke schandalen, de val van de Berlijnse Muur, de Cubacrisis en de opkomst van de rock-’n-roll vinden moedige jonge mensen uit vijf met elkaar verweven families ieder hun weg door de geschiedenis in het laatste deel uit de Century-trilogie: Kou uit het oosten.

Deze bundel bevat de volgende boeken:
1. Val der titanen
2. Nacht van het kwaad
3. Kou uit het oosten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ken Follett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402305647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
3877857 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig