C staat voor Crimineel (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Sue Grafton

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe los je een poging tot moord op wanneer het slachtoffer een groot deel van zijn geheugen kwijt is? Het is een van Kinseys zwaarste zaken ooit, maar uitdagingen grijpt ze altijd aan. Het is een wonder dat de drieëntwintigjarige Bobby Callahan nog leeft, nadat hij met zijn Porsche in een ravijn stortte. Hoewel Bobby zich de crash niet kan herinneren, blijft het gevoel dat het geen ongeluk was hem achtervolgen. Is hij nog steeds in gevaar? De enige aanwijzingen die Kinsey heeft zijn een rood adresboekje en de naam Blackman. Bobby kan zich niet herinneren wie het hem gaf en de kans dat Bobby zijn geheugen terugkrijgt wordt vermorzeld als hij drie dagen later omkomt bij een tweede auto-ongeluk. Terwijl Kinsey steeds dieper graaft, ontdekt ze dat Bobby een geheim had waarvoor gemoord kan worden – een onthutsend geheim dat Kinseys eigen dood zou kunnen veroorzaken…

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300789
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1116767 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Beschrijving

Hoe los je een poging tot moord op wanneer het slachtoffer een groot deel van zijn geheugen kwijt is? Het is een van Kinseys zwaarste zaken ooit, maar uitdagingen grijpt ze altijd aan.

Het is een wonder dat de drieëntwintigjarige Bobby Callahan nog leeft, nadat hij met zijn Porsche in een ravijn stortte. Hoewel Bobby zich de crash niet kan herinneren, blijft het gevoel dat het geen ongeluk was hem achtervolgen. Is hij nog steeds in gevaar?

De enige aanwijzingen die Kinsey heeft zijn een rood adresboekje en de naam Blackman. Bobby kan zich niet herinneren wie het hem gaf en de kans dat Bobby zijn geheugen terugkrijgt wordt vermorzeld als hij drie dagen later omkomt bij een tweede auto-ongeluk.

Terwijl Kinsey steeds dieper graaft, ontdekt ze dat Bobby een geheim had waarvoor gemoord kan worden – een onthutsend geheim dat Kinseys eigen dood zou kunnen veroorzaken…

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300789
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1116767 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225