Bye bye babyboomers (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul van Liempt, Paul van Gessel

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De babyboomers gaan eindelijk verdwijnen. Nog een paar maanden en de eerste lichting gaat met pensioen, voor zover ze niet allang gebruikmaakten van de riante regelingen die ze voor zichzelf hebben gecreëerd.Babyboomers riepen ergernis op door een dodelijke cocktail van zelfvoldaanheid, een claim op de waarheid, een maakbaarheidssyndroom, een losgeslagen moraal en gehechtheid aan het pluche. Het was de eerste generatie die vond dat ze geen opvolging nodig had.Twee voormannen van BNR, Paul van Liempt (anchor) en Paul van Gessel (hoofdredacteur) allebei geboren na de babyboom weten zeker dat niet de babyboomers maar zíj de waarheid in pacht hebben. In deze essaybundel geven zij de nieuwe generatie opinieleiders van Nederland het woord, met als doel de erfenis van de babyboomers kritisch tegen het licht te houden. Wetenschappers, museumdirecteuren, trendwatchers, journalisten, schrijvers en politici rekenen met kennis van zaken en een personal touch af met hun voorgangers en presenteren nieuw elan.Met essays van onder anderen Ole Bouman, James Kennedy, Adjiedj Bakas, Paul Jan van de Wint en Bert Brussen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Liempt, Paul van Gessel
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047004318
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2011
Bestandsgrootte
279055 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173

Beschrijving

De babyboomers gaan eindelijk verdwijnen. Nog een paar maanden en de eerste lichting gaat met pensioen, voor zover ze niet allang gebruikmaakten van de riante regelingen die ze voor zichzelf hebben gecreëerd.
Babyboomers riepen ergernis op door een dodelijke cocktail van zelfvoldaanheid, een claim op de waarheid, een maakbaarheidssyndroom, een losgeslagen moraal en gehechtheid aan het pluche. Het was de eerste generatie die vond dat ze geen opvolging nodig had.
Twee voormannen van BNR, Paul van Liempt (anchor) en Paul van Gessel (hoofdredacteur) allebei geboren na de babyboom weten zeker dat niet de babyboomers maar zíj de waarheid in pacht hebben. In deze essaybundel geven zij de nieuwe generatie opinieleiders van Nederland het woord, met als doel de erfenis van de babyboomers kritisch tegen het licht te houden. Wetenschappers, museumdirecteuren, trendwatchers, journalisten, schrijvers en politici rekenen met kennis van zaken en een personal touch af met hun voorgangers en presenteren nieuw elan.
Met essays van onder anderen Ole Bouman, James Kennedy, Adjiedj Bakas, Paul Jan van de Wint en Bert Brussen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Liempt, Paul van Gessel
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047004318
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2011
Bestandsgrootte
279055 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173