Buurtsupermens (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sayaka Murata

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De 36-jarige Keiko Furukura heeft al haar halve leven een uitzichtloos baantje als medewerkster van een Japanse buurtsupermarkt – en is daar volkomen tevreden mee. Van de mensen om haar heen begrijpt ze maar weinig, maar gelukkig heeft ze haar werk. Dáár heeft ze een functie, een handleiding om te volgen, klanten en collega’s om in hun gedrag, kledingstijl en manier van praten te kopiëren, en komt ze tot leven. Hoewel Keiko zelf geen vuiltje aan de lucht ziet en dag in dag uit klanten verwelkomt, dagspecials aanvult en nieuwe managers ziet komen en gaan, oefenen haar familie en collega’s steeds meer druk op haar uit om toch vooral snel een man te vinden en een échte carrière na te jagen – met alle gevolgen van dien. Buurtsupervrouw is een hartverwarmend, tikje nerdy en bevreemdend verhaal over een onvergetelijke outsider die zich afvraagt waarom normaal zo normaal is. En wat er eigenlijk zo abnormaal is aan abnormaal. Met veel humor en een scherpe pen bevraagt Murata de alomtegenwoordige druk om te conformeren, in een wereld vol ingewikkelde sociale conventies en vakjesdenkers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sayaka Murata
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038806648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
309757 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73

Beschrijving

De 36-jarige Keiko Furukura heeft al haar halve leven een uitzichtloos baantje als medewerkster van een Japanse buurtsupermarkt – en is daar volkomen tevreden mee. Van de mensen om haar heen begrijpt ze maar weinig, maar gelukkig heeft ze haar werk. Dáár heeft ze een functie, een handleiding om te volgen, klanten en collega’s om in hun gedrag, kledingstijl en manier van praten te kopiëren, en komt ze tot leven. Hoewel Keiko zelf geen vuiltje aan de lucht ziet en dag in dag uit klanten verwelkomt, dagspecials aanvult en nieuwe managers ziet komen en gaan, oefenen haar familie en collega’s steeds meer druk op haar uit om toch vooral snel een man te vinden en een échte carrière na te jagen – met alle gevolgen van dien.
Buurtsupervrouw is een hartverwarmend, tikje nerdy en bevreemdend verhaal over een onvergetelijke outsider die zich afvraagt waarom normaal zo normaal is. En wat er eigenlijk zo abnormaal is aan abnormaal. Met veel humor en een scherpe pen bevraagt Murata de alomtegenwoordige druk om te conformeren, in een wereld vol ingewikkelde sociale conventies en vakjesdenkers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sayaka Murata
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038806648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
309757 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73