Brullen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marie Kessels

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dana is jarenlang getergd en zowat tot waanzin gedreven door geluidsoverlast in haar stadse flat en wijkt uit naar een stiller huis in een nieuwbouwwijk. Daar begint haar zoektocht naar 'brullen', naar allerlei vormen van geluid en pijn. Waarom is gejoel in een stadion goed te verdragen, maar de voetstappen van je anonieme bovenbuurman niet? Hoe verbeelden luide scheldwoorden de donkere kanten van de gedetineerden die ze fotografeert? Hoe klinkt een concert van vliegtuigen? Hoe verhoudt massale herrie zich tot individueel geschreeuw? Uiteindelijk komt Dana tot een onconventionele conclusie: niet in het verzet maar in de overgave schuilt de verlossing als die al werkelijk bestaat. Met verbluffende scherpzinnigheid legt Marie Kessels de zenuwen bloot van menselijk contact en ontketent hiermee een kleine revolutie in het hoofd van de lezer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Kessels
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023490777
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1298252 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Dana is jarenlang getergd en zowat tot waanzin gedreven door geluidsoverlast in haar stadse flat en wijkt uit naar een stiller huis in een nieuwbouwwijk. Daar begint haar zoektocht naar 'brullen', naar allerlei vormen van geluid en pijn. Waarom is gejoel in een stadion goed te verdragen, maar de voetstappen van je anonieme bovenbuurman niet? Hoe verbeelden luide scheldwoorden de donkere kanten van de gedetineerden die ze fotografeert? Hoe klinkt een concert van vliegtuigen? Hoe verhoudt massale herrie zich tot individueel geschreeuw? Uiteindelijk komt Dana tot een onconventionele conclusie: niet in het verzet maar in de overgave schuilt de verlossing als die al werkelijk bestaat.

Met verbluffende scherpzinnigheid legt Marie Kessels de zenuwen bloot van menselijk contact en ontketent hiermee een kleine revolutie in het hoofd van de lezer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Kessels
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023490777
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1298252 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240