Bruid gezocht (e-Book)

€ 5,99
Prijs € 3,49
Download direct dit e-Book

Olivia Parker

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2021 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 15 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bruid gezocht Een bal, een dans… een trouwerij? Gabriel Devine, hertog van Wolverest, is vastbesloten om nooit te trouwen. Dat betekent dat Tristan, zijn jongere broer, dat wel zal moeten doen. Er moet per slot van rekening een erfgenaam komen. Maar Gabriel is de beroerdste niet: hij zal Tristan helpen met het vinden van een bruid. En dus nodigt hij een aantal huwbare kandidates uit op hun landgoed. Een van hen is Madelyn Haywood, die door haar stiefmoeder wordt aangespoord om een man met een titel aan de haak te slaan. Helaas, Madelyn is allesbehalve ladylike en status interesseert haar hoegenaamd niet. Ze doet dan ook geen enkele moeite om lord Tristan te imponeren. Een houding waarmee ze, opmerkelijk genoeg, diepe indruk maakt… op Gabriel!   Dit verhaal is eerder verschenen 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olivia Parker
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551532
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
1355114 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Bruid gezocht
 
Een bal, een dans… een trouwerij?
 
Gabriel Devine, hertog van Wolverest, is vastbesloten om nooit te trouwen. Dat betekent dat Tristan, zijn jongere broer, dat wel zal moeten doen. Er moet per slot van rekening een erfgenaam komen. Maar Gabriel is de beroerdste niet: hij zal Tristan helpen met het vinden van een bruid. En dus nodigt hij een aantal huwbare kandidates uit op hun landgoed.
 
Een van hen is Madelyn Haywood, die door haar stiefmoeder wordt aangespoord om een man met een titel aan de haak te slaan. Helaas, Madelyn is allesbehalve ladylike en status interesseert haar hoegenaamd niet. Ze doet dan ook geen enkele moeite om lord Tristan te imponeren. Een houding waarmee ze, opmerkelijk genoeg, diepe indruk maakt… op Gabriel!
 
 
 
Dit verhaal is eerder verschenen
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olivia Parker
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551532
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
1355114 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220