Brave honden halen de Zuidpool niet (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hans-Olav Thyvold

EPUB met digitaal watermerk | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Brave honden halen de Zuidpool niet van Hans-Olav Thyvold is een humoristische en emotionele roman over de hechte band tussen een vrouw en haar hond. De hond Tassen luisterde naar slechts één persoon: de oude majoor Thorkildsen. Wanneer die overlijdt zijn hij en mevrouw Thorkildsen op elkaar aangewezen. Tassen rouwt en eet te veel, en mevrouw Thorkildsen kijkt steeds vaker te diep in het glaasje. Elke avond vertelt ze aan Tassen het verhaal van de beroemde Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen en hoe die met een roedel honden de Zuidpool bereikte na een tocht vol ontberingen. De rust van Tassen en mevrouw Thorkildsen wordt verstoord door de komst van haar zoon en schoondochter. Ze willen mevrouw Thorkildsen laten opnemen in een verzorgingshuis en hun intrek nemen in de riante woning. Wat moet er dan van Tassen terechtkomen? Geïnspireerd door het verhaal van Amundsen geeft mevrouw Thorkildsen het niet zomaar op. Brave honden halen de Zuidpool niet van Hans-Olav Thyvold is een hartverwarmende roman over onvoorwaardelijke vriendschap, voor fans van Reisverslag van een kat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans-Olav Thyvold
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026352591
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
1171422 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

Brave honden halen de Zuidpool niet van Hans-Olav Thyvold is een humoristische en emotionele roman over de hechte band tussen een vrouw en haar hond.

De hond Tassen luisterde naar slechts één persoon: de oude majoor Thorkildsen. Wanneer die overlijdt zijn hij en mevrouw Thorkildsen op elkaar aangewezen. Tassen rouwt en eet te veel, en mevrouw Thorkildsen kijkt steeds vaker te diep in het glaasje. Elke avond vertelt ze aan Tassen het verhaal van de beroemde Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen en hoe die met een roedel honden de Zuidpool bereikte na een tocht vol ontberingen. De rust van Tassen en mevrouw Thorkildsen wordt verstoord door de komst van haar zoon en schoondochter. Ze willen mevrouw Thorkildsen laten opnemen in een verzorgingshuis en hun intrek nemen in de riante woning. Wat moet er dan van Tassen terechtkomen? Geïnspireerd door het verhaal van Amundsen geeft mevrouw Thorkildsen het niet zomaar op.

Brave honden halen de Zuidpool niet van Hans-Olav Thyvold is een hartverwarmende roman over onvoorwaardelijke vriendschap, voor fans van Reisverslag van een kat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans-Olav Thyvold
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026352591
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
1171422 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235