Brand Design met MyLab NL

merkmanagement in woord & beeld

Prijs € 42,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ruud Boer

Hardback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds de introductie van dit boek in 2002 is Brand Design een begrip geworden in directiekamers en marketingopleidingen. Het bouwen en onderhouden van sterke merken kan niet zonder een relevante merkidentiteit, onderscheidende visuele identiteit en geloofwaardige merkuitingen.Deze vijfde editie bouwt voort op het succes van de 4e editie, met het Brand Design-model als basis. Met bondige theorie, nuttige modellen als de Merk-Wijzer en veel recente praktijkvoorbeelden. Aangevuld met een extra hoofdstuk over Brand Activation, een nieuw model om de Customer Journey in kaart te brengen en een dubbele Fair Trade Original case.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruud Boer
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043032315
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sinds de introductie van dit boek in 2002 is Brand Design een begrip geworden in directiekamers en marketingopleidingen. Het bouwen en onderhouden van sterke merken kan niet zonder een relevante merkidentiteit, onderscheidende visuele identiteit en geloofwaardige merkuitingen.

Deze vijfde editie bouwt voort op het succes van de 4e editie, met het Brand Design-model als basis. Met bondige theorie, nuttige modellen als de Merk-Wijzer en veel recente praktijkvoorbeelden. Aangevuld met een extra hoofdstuk over Brand Activation, een nieuw model om de Customer Journey in kaart te brengen en een dubbele Fair Trade Original case.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruud Boer
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043032315
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig