Bouquet Special Kate Hewitt (e-Book)

Een zaak van hartstocht / Een zaak van vertrouwen / Een zaak van liefde

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Kate Hewitt

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De broers Bryant denken dat in de liefde dezelfde regels gelden als bij het sluiten van hun miljoenendeals. Wat een vergissing!Een zaak van hartstochtChase Bryant zit zich noodgedwongen dood te vervelen op een tropisch eiland. Dan valt zijn oog op een beeldschone vrouw die hier ook alleen schijnt te zijn, en die zo te zien wel wat afleiding kan gebruiken. Maar deze Millie laat zich minder makkelijk verleiden dan hij denkt...Een zaak van vertrouwenLuke Bryant kan niet ontkennen dat hij zich aangetrokken voelt tot de mooie Aurelie. Jammer genoeg moet hij uit haar buurt blijven, want ze staat voortdurend in de roddelpers en dat is slecht voor zijn imago. Toch kan hij haar niet uit zijn gedachten zetten. Als hij haar nu eens inhuurt, zodat hun relatie puur zakelijk is?Een zaak van liefdeAaron Bryant is altijd op zijn hoede. Niemand mag het geheim ontdekken dat hij voor de wereld verborgen houdt met zijn afstandelijke, arrogante houding en beruchte reputatie. Hij is dan ook onaangenaam verrast als bruidsmeisje Zoe hem op de trouwerij van zijn broer uitdaagt door zijn onmisbare telefoon te verstoppen in haar strakke jurk!Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kate Hewitt
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572278
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1215419 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370

Beschrijving

De broers Bryant denken dat in de liefde dezelfde regels gelden als bij het sluiten van hun miljoenendeals. Wat een vergissing!

Een zaak van hartstocht
Chase Bryant zit zich noodgedwongen dood te vervelen op een tropisch eiland. Dan valt zijn oog op een beeldschone vrouw die hier ook alleen schijnt te zijn, en die zo te zien wel wat afleiding kan gebruiken. Maar deze Millie laat zich minder makkelijk verleiden dan hij denkt...

Een zaak van vertrouwen
Luke Bryant kan niet ontkennen dat hij zich aangetrokken voelt tot de mooie Aurelie. Jammer genoeg moet hij uit haar buurt blijven, want ze staat voortdurend in de roddelpers en dat is slecht voor zijn imago. Toch kan hij haar niet uit zijn gedachten zetten. Als hij haar nu eens inhuurt, zodat hun relatie puur zakelijk is?

Een zaak van liefde
Aaron Bryant is altijd op zijn hoede. Niemand mag het geheim ontdekken dat hij voor de wereld verborgen houdt met zijn afstandelijke, arrogante houding en beruchte reputatie. Hij is dan ook onaangenaam verrast als bruidsmeisje Zoe hem op de trouwerij van zijn broer uitdaagt door zijn onmisbare telefoon te verstoppen in haar strakke jurk!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kate Hewitt
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572278
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1215419 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
370