Boekhouding van industriële ondernemingen

Prijs € 63,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

G. van Heeswijk, Gerard van Heeswijk, D. Bouman, David Bouman

Hardback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Boekhouding van industriële ondernemingen is bestemd voor tweedejaars studenten aan het hoger onderwijs en is onderdeel van een serie van drie uitgaven voor bedrijfsadministratie. Het boek start met een korte uiteenzetting over verschillende methoden van kostenverbijzonderingdie bij homogene en heterogene productie kunnen worden gebruikt. Deze methoden vormen de basis voor de volgorde waarin de stof aan bod komt. De auteurs leggen ook een relatie met de logistieke activiteiten die het productieproces beïnvloeden.Vanaf het tweede hoofdstuk wordt de gehele boekingsgang bij de diverse productiemethoden tot en met de resultaatbepaling in rubriek 9 overzichtelijk getoond.Door de heldere en didactisch verantwoorde opbouw, kunnen studenten de theorie en de vele uitgewerkte voorbeelden uitstekend zelfstandig doornemen. De geautomatiseerde toepassingen, gebaseerd op het gebruik van Exact Globe, zijn in aparte hoofdstukken opgenomen.Zo kunnen studenten de geautomatiseerde opdrachten op elk gewenst tijdstip uitvoeren.Bij dit theorieboek hoort een apart opgavenboek (ISBN 978 90 395 2578 4). Daarin is elk hoofdstukuit dit theorieboek van opgaven voorzien. Voor de uitwerkingen van de opgaven kunnen de studenten Excel-werkbladen per hoofdstuk downloaden via: www.brugboeken.nl. Op deze website zijn ook de uitwerkingen van de opgaven voor docenten beschikbaar.Gerard van Heeswijk is hoofdauteur van de serie voor bedrijfsadministratie. Hij is meer dan twintig jaar werkzaam in het hoger beroepsonderwijs en medeauteur van een toonaangevende serie voor de administratieve richting van het mbo.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. van Heeswijk, Gerard van Heeswijk, D. Bouman, David Bouman
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789039525777
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Boekhouding van industriële ondernemingen is bestemd voor tweedejaars studenten aan het hoger onderwijs en is onderdeel van een serie van drie uitgaven voor bedrijfsadministratie. Het boek start met een korte uiteenzetting over verschillende methoden van kostenverbijzondering
die bij homogene en heterogene productie kunnen worden gebruikt. Deze methoden vormen de basis voor de volgorde waarin de stof aan bod komt. De auteurs leggen ook een relatie met de logistieke activiteiten die het productieproces beïnvloeden.
Vanaf het tweede hoofdstuk wordt de gehele boekingsgang bij de diverse productiemethoden tot en met de resultaatbepaling in rubriek 9 overzichtelijk getoond.
Door de heldere en didactisch verantwoorde opbouw, kunnen studenten de theorie en de vele uitgewerkte voorbeelden uitstekend zelfstandig doornemen. De geautomatiseerde toepassingen, gebaseerd op het gebruik van Exact Globe, zijn in aparte hoofdstukken opgenomen.
Zo kunnen studenten de geautomatiseerde opdrachten op elk gewenst tijdstip uitvoeren.
Bij dit theorieboek hoort een apart opgavenboek (ISBN 978 90 395 2578 4). Daarin is elk hoofdstuk
uit dit theorieboek van opgaven voorzien. Voor de uitwerkingen van de opgaven kunnen de studenten Excel-werkbladen per hoofdstuk downloaden via: www.brugboeken.nl. Op deze website zijn ook de uitwerkingen van de opgaven voor docenten beschikbaar.
Gerard van Heeswijk is hoofdauteur van de serie voor bedrijfsadministratie. Hij is meer dan twintig jaar werkzaam in het hoger beroepsonderwijs en medeauteur van een toonaangevende serie voor de administratieve richting van het mbo.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. van Heeswijk, Gerard van Heeswijk, D. Bouman, David Bouman
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789039525777
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272