Blue Curacao

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Linda van Rijn

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...Ook al kent ze hem nog maar kort, Hannah aarzelt geen moment als de succesvolle en aantrekkelijke Koen haar ten huwelijk vraagt. Na hun huwelijk vertrekken ze naar Curaçao voor een korte reis. Dolverliefd genieten ze van de mooie stranden, van de immer schijnende zon en van elkaar. Maar hun tropische sprookje wordt ruw onderbroken als Koen tijdens het snorkelen verdwijnt. Er is geen spoor van hem te vinden en ook bij de politie vindt Hannah niet echt de medewerking die ze zoekt. Ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit, een zoektocht die met de minuut duisterder wordt en waarbij Hannah ineens zelf moet vrezen voor haar eigen leven.Blue Curaçao is een spannende thriller over een desastreuze liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda van Rijn
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680779
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...


Ook al kent ze hem nog maar kort, Hannah aarzelt geen moment als de succesvolle en aantrekkelijke Koen haar ten huwelijk vraagt. Na hun huwelijk vertrekken ze naar Curaçao voor een korte reis. Dolverliefd genieten ze van de mooie stranden, van de immer schijnende zon en van elkaar.
Maar hun tropische sprookje wordt ruw onderbroken als Koen tijdens het snorkelen verdwijnt. Er is geen spoor van hem te vinden en ook bij de politie vindt Hannah niet echt de medewerking die ze zoekt. Ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit, een zoektocht die met de minuut duisterder wordt en waarbij Hannah ineens zelf moet vrezen voor haar eigen leven.


Blue Curaçao is een spannende thriller over een desastreuze liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda van Rijn
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680779
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288