Black Box (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Anna Woltz

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Black Box is het televisieprogramma waar heel Nederland voor thuisblijft. Zeven kinderen van tien tot zestien zitten opgesloten in een zwart huis vol camera's op de Pier in Scheveningen. Black Box duurt een maand, en dat is genoeg om geschiedenis te maken. Jamie is de jongste redactrice van het programma. Ze is zeventien, enthousiast, naïef en al snel stapelverliefd: op Rijn, de briljante regisseur. Zo verliefd, dat ze niet meer ziet dat Black Box volledig uit de hand loopt. Zo verliefd, dat ze een rode avondjurk belangrijker vindt dat het leven van de kinderen... Maar wie is verantwoordelijk voor het drama op de Pier? De kinderen, of de redactie? Of de zeven miljoen kijkers thuis? Anna Woltz schreef een meeslepende jeugdroman over een wereld die akelig dicht bij de onze komt. Een wereld waarin televisie en werkelijkheid door elkaar lopen. Ze stelt de moderne uiterlijkheidscultuur en de seksualisering van de maatschappij op een indringende manier aan de kaak. Worden kinderen vannu te veel aan hun lot overgelaten? En hoe denken ze over liposuctie en euthanasie?Black Box is keihard en grappig, romantisch en spannend als een thriller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Woltz
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025854287
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
695987 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

Black Box is het televisieprogramma waar heel Nederland voor thuisblijft. Zeven kinderen van tien tot zestien zitten opgesloten in een zwart huis vol camera's op de Pier in Scheveningen. Black Box duurt een maand, en dat is genoeg om geschiedenis te maken.
Jamie is de jongste redactrice van het programma. Ze is zeventien, enthousiast, naïef en al snel stapelverliefd: op Rijn, de briljante regisseur. Zo verliefd, dat ze niet meer ziet dat Black Box volledig uit de hand loopt. Zo verliefd, dat ze een rode avondjurk belangrijker vindt dat het leven van de kinderen...
Maar wie is verantwoordelijk voor het drama op de Pier? De kinderen, of de redactie? Of de zeven miljoen kijkers thuis?

Anna Woltz schreef een meeslepende jeugdroman over een wereld die akelig dicht bij de onze komt. Een wereld waarin televisie en werkelijkheid door elkaar lopen. Ze stelt de moderne uiterlijkheidscultuur en de seksualisering van de maatschappij op een indringende manier aan de kaak. Worden kinderen vannu te veel aan hun lot overgelaten? En hoe denken ze over liposuctie en euthanasie?

Black Box is keihard en grappig, romantisch en spannend als een thriller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Woltz
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025854287
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
695987 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227