Blaam (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lisa Scheerder

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lucy werkt als hoge gemeenteambtenaar in de hoofd­stad. Overdag woont ze de overleggen bij tussen de burgemeester, de hoofdofficier van justitie en de po­litiechef. ’s Avonds keert ze terug naar haar ouderlijk huis: sinds haar recente scheiding is ze weer bij haar moeder ingetrokken.Het is een tijd van toenemend terrorisme en radicaliserende jon­geren, en de stad schuwt geen enkel middel om die ontwikkelin­gen tegen te gaan. Maar de hoogoplopende spanningen over de veiligheid en de ambtelijke machtspolitiek hebben het onderlinge vertrouwen binnen het gemeentebestuur aangetast.Terwijl Lucy thuis met haar eigengereide moeder het nodige te stellen heeft, dreigt op het stadhuis collega en vriendin Samira verstrikt te raken in een web van beschuldigingen waar geen verdediging tegen mogelijk is.‘Op geestige wijze beschrijft Lisa Scheerder twee netelige kwesties, de een groots en spraakmakend, de ander klein en intiem. Een opmerkelijk debuut.’ – Jean-Marc van Tol

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Scheerder
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044550160
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1872032 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Lucy werkt als hoge gemeenteambtenaar in de hoofd­stad. Overdag woont ze de overleggen bij tussen de burgemeester, de hoofdofficier van justitie en de po­litiechef. ’s Avonds keert ze terug naar haar ouderlijk huis: sinds haar recente scheiding is ze weer bij haar moeder ingetrokken.
Het is een tijd van toenemend terrorisme en radicaliserende jon­geren, en de stad schuwt geen enkel middel om die ontwikkelin­gen tegen te gaan. Maar de hoogoplopende spanningen over de veiligheid en de ambtelijke machtspolitiek hebben het onderlinge vertrouwen binnen het gemeentebestuur aangetast.
Terwijl Lucy thuis met haar eigengereide moeder het nodige te stellen heeft, dreigt op het stadhuis collega en vriendin Samira verstrikt te raken in een web van beschuldigingen waar geen verdediging tegen mogelijk is.

‘Op geestige wijze beschrijft Lisa Scheerder twee netelige kwesties, de een groots en spraakmakend, de ander klein en intiem. Een opmerkelijk debuut.’ – Jean-Marc van Tol

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Scheerder
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044550160
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
1872032 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236