Bijna-elke-dagboek voor leidinggevenden m/v

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hettie Boer-Nitrauw

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beste manier om leiding te geven aan jezelf enDit Bijna-elke-dagboek wil bemoedigen, stimuleren en uitdagen bij het invullen van leiderschap als discipel.Dit dagboek is geschreven voor iedereen die op een of andere manier leiding geeft.Jezus roept mensen op om Hem daarbij te volgen: de beste manier om leiding te leren geven aan jezelf en aan anderen.Wie is God de Vader, Zoon en Geest voor jou, hoe ga jij als kind van God om met jezelf en de mensen aan wie je leiding mag geven? Dit Bijna-elke-dagboek voor leidinggevenden wil de lezer met de aangereikte bijbelgedeelten bemoedigen, stimuleren en uitdagen als leidinggevende volger van Jezus. Je kunt het ook gebruiken om samen met anderen door te denken alsHettie Boer-Nitrauw (1962) schreef eerder met haar man het Bijna-elke-dagboek voor echtparen en leidt samen met anderen een bijbelstudiekring voor vrouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hettie Boer-Nitrauw
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023928539
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De beste manier om leiding te geven aan jezelf enDit Bijna-elke-dagboek wil bemoedigen, stimuleren en uitdagen bij het invullen van leiderschap als discipel.

Dit dagboek is geschreven voor iedereen die op een of andere manier leiding geeft.
Jezus roept mensen op om Hem daarbij te volgen: de beste manier om leiding te leren geven aan jezelf en aan anderen.
Wie is God de Vader, Zoon en Geest voor jou, hoe ga jij als kind van God om met jezelf en de mensen aan wie je leiding mag geven? Dit Bijna-elke-dagboek voor leidinggevenden wil de lezer met de aangereikte bijbelgedeelten bemoedigen, stimuleren en uitdagen als leidinggevende volger van Jezus. Je kunt het ook gebruiken om samen met anderen door te denken als
Hettie Boer-Nitrauw (1962) schreef eerder met haar man het Bijna-elke-dagboek voor echtparen en leidt samen met anderen een bijbelstudiekring voor vrouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hettie Boer-Nitrauw
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023928539
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig