Bevrijdend Verlangen (e-Book)

Prijs € 10,50
Download direct dit e-Book

Julie Anne Palm

EPUB met digitaal watermerk | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de erotische thriller Bevrijdend Verlangen word je meegesleept in spanning, actie en stomende erotiek. Dit is het laatste deel in de trilogie en werkt naar een ongelofelijke climax toe.  Lynn is diep in de rouw vanwege haar tweede overleden man. Als er onverwachts een tip binnenkomt, neemt ze een drastisch besluit wat tegen alle logica ingaat. Ze vertrekt naar het land waar hij voor het laatst was. Zal dit haar het leven kosten of wordt ze herenigd met haar liefde? Joe denkt in een nachtmerrie te ontwaken: een martelkamer. Met de hulp van nieuwe vrienden weet hij te ontsnappen. Dan lijkt zijn grootste angst werkelijkheid te worden: Lynn is in gevaar. Is hij op tijd om haar te redden en komen ze ongedeerd uit de strijd? Boek drie van de 'Verbonden-trilogie' vertelt het verhaal van het verlangen om veilig thuis te komen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie Anne Palm
Uitgever
erdewee bv
ISBN
9789083282961
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2024
Bestandsgrootte
470822 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
412

Beschrijving

In de erotische thriller Bevrijdend Verlangen word je meegesleept in spanning, actie en stomende erotiek. Dit is het laatste deel in de trilogie en werkt naar een ongelofelijke climax toe. 

Lynn is diep in de rouw vanwege haar tweede overleden man. Als er onverwachts een tip binnenkomt, neemt ze een drastisch besluit wat tegen alle logica ingaat. Ze vertrekt naar het land waar hij voor het laatst was. Zal dit haar het leven kosten of wordt ze herenigd met haar liefde?

Joe denkt in een nachtmerrie te ontwaken: een martelkamer. Met de hulp van nieuwe vrienden weet hij te ontsnappen. Dan lijkt zijn grootste angst werkelijkheid te worden: Lynn is in gevaar. Is hij op tijd om haar te redden en komen ze ongedeerd uit de strijd?

Boek drie van de 'Verbonden-trilogie' vertelt het verhaal van het verlangen om veilig thuis te komen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie Anne Palm
Uitgever
erdewee bv
ISBN
9789083282961
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2024
Bestandsgrootte
470822 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
412