Bacterien moeten ook leven (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Youp van 't Hek

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al twintig jaar lang schrijft Youp van t Hek columns in NRC Handelsblad. Een constante stroom van woorden met gedachten, met visie en met rake observaties. Youp schroomt niet, hij is een man met een mening. De lezers zijn inmiddels verslaafd geraakt aan zijn zinnen. Zinderend, zinvol en volgens hemzelf ook zinloos. In Bacteriën moeten ook leven laat hij niets liggen: wissewasjes, regerende leugens, modern sterven, kijkcijfervlees, zwanger van God, Youptube, mevrouw Wilders, spuiten & slikken, trots op Rita, schaamrood en nog veel meer zaken waar Youp u graag aan herinnert. Verder haalt hij onder de noemer Uit mijn duim herinneringen op aan zijn liftvakanties als jonge jongen. En waarom bacteriën moeten leven? Youp geeft het antwoord overduidelijk in deze bundel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789060058756
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
642249 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191

Beschrijving

Al twintig jaar lang schrijft Youp van t Hek columns in NRC Handelsblad. Een constante stroom van woorden met gedachten, met visie en met rake observaties. Youp schroomt niet, hij is een man met een mening. De lezers zijn inmiddels verslaafd geraakt aan zijn zinnen. Zinderend, zinvol en volgens hemzelf ook zinloos.
In Bacteriën moeten ook leven laat hij niets liggen: wissewasjes, regerende leugens, modern sterven, kijkcijfervlees, zwanger van God, Youptube, mevrouw Wilders, spuiten & slikken, trots op Rita, schaamrood en nog veel meer zaken waar Youp u graag aan herinnert. Verder haalt hij onder de noemer Uit mijn duim herinneringen op aan zijn liftvakanties als jonge jongen. En waarom bacteriën moeten leven? Youp geeft het antwoord overduidelijk in deze bundel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789060058756
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
642249 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191