Babydieren haken

haak 12 lieve dierengezinnetjes

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.In het najaar van 2014 organiseerde Amigurumipatterns.net een wedstrijd waarin ontwerpers werden uitgedaagd om een schattig ouder-babydierenduo te haken. Dat leidde tot een gezellig kleuterfeestje bij de berenfamilie, een onwennige papa pinguïn die zijn kleintje mee uit neemt in de kinderwagen en een lieve mama dino die haar baby voorleest voor het slapengaan.Dit boek opent met een aantal pagina's gewijd aan de basics van het haken en bevat in totaal 26 patronen van de leukste dieren uit de wedstrijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Van Halewijck/Forte
ISBN
9789462501072
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Joke verzamelt de mooiste patronen uit de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is de site uitgegroeid tot een levendige community waar haakfans en ontwerpers elkaar ontmoeten en tips en patronen uitwisselen.
In het najaar van 2014 organiseerde Amigurumipatterns.net een wedstrijd waarin ontwerpers werden uitgedaagd om een schattig ouder-babydierenduo te haken. Dat leidde tot een gezellig kleuterfeestje bij de berenfamilie, een onwennige papa pinguïn die zijn kleintje mee uit neemt in de kinderwagen en een lieve mama dino die haar baby voorleest voor het slapengaan.
Dit boek opent met een aantal pagina's gewijd aan de basics van het haken en bevat in totaal 26 patronen van de leukste dieren uit de wedstrijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Van Halewijck/Forte
ISBN
9789462501072
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120