Ayrton Senna (e-Book)

Leven en carrière van 's werelds beste coureur

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Olav Mol, Erik Houben

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nog altijd wordt Ayrton Senna, de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen, door vele collega’s en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden. Onlangs noemde NRC Handelsblad hem zelfs nog ‘de grootste sporter aller tijden’. Olav Mol en Erik Houben zijn in de indrukwekkende carrière van Senna gedoken, en volgen hem vanaf het moment dat hij een kart krijgt voor zijn vierde verjaardag. Ze zien hoe hij dankzij zijn talent en volharding in 1988 eindelijk zijn lang gekoesterde droom om Formule 1-wereldkampioen te worden waar kan maken. Het is een bewogen carrière vol spannende races en rivaliteit, die helaas met een fatale crash op het circuit van Imola op 1 mei 1994 veel te vroeg eindigt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olav Mol, Erik Houben
Uitgever
Q
ISBN
9789021408736
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1467911 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Nog altijd wordt Ayrton Senna, de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen, door vele collega’s en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden. Onlangs noemde NRC Handelsblad hem zelfs nog ‘de grootste sporter aller tijden’.
Olav Mol en Erik Houben zijn in de indrukwekkende carrière van Senna gedoken, en volgen hem vanaf het moment dat hij een kart krijgt voor zijn vierde verjaardag. Ze zien hoe hij dankzij zijn talent en volharding in 1988 eindelijk zijn lang gekoesterde droom om Formule 1-wereldkampioen te worden waar kan maken. Het is een bewogen carrière vol spannende races en rivaliteit, die helaas met een fatale crash op het circuit van Imola op 1 mei 1994 veel te vroeg eindigt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olav Mol, Erik Houben
Uitgever
Q
ISBN
9789021408736
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1467911 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245