Aria's reizende boekwinkel (e-Book)

Een liefde van haar leven. Een camper. Een nieuw begin?

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Rebecca Raisin

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op reis met haar beste vriendin Rosie en haar geliefde camper-annex-boekwinkel – en beslist geen romantiek – dat is hoe Aria haar leven het liefst leidt.Sinds het overlijden van haar dierbare echtgenoot heeft Aria de liefde afgezworen, tenzij ze die op de pagina's van een boek tegenkomt. Eén liefde van haar leven is genoeg. Toch?Maar wanneer Aria – na een glas wijn te veel – van een karaokepodium in de armen van Jonathan valt, komt dat deel van haar voor het eerst sinds jaren weer tot leven. En dus doet ze haar best om hem te vergeten en gaat op weg naar een onvergetelijke zomer in Frankrijk. Maar lukt het haar Jonathan tijdens deze reis echt uit haar hoofd te zetten? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rebecca Raisin
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402772654
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
573292 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
217

Beschrijving

Op reis met haar beste vriendin Rosie en haar geliefde camper-annex-boekwinkel – en beslist geen romantiek – dat is hoe Aria haar leven het liefst leidt.

Sinds het overlijden van haar dierbare echtgenoot heeft Aria de liefde afgezworen, tenzij ze die op de pagina's van een boek tegenkomt. Eén liefde van haar leven is genoeg. Toch?

Maar wanneer Aria – na een glas wijn te veel – van een karaokepodium in de armen van Jonathan valt, komt dat deel van haar voor het eerst sinds jaren weer tot leven. En dus doet ze haar best om hem te vergeten en gaat op weg naar een onvergetelijke zomer in Frankrijk. Maar lukt het haar Jonathan tijdens deze reis echt uit haar hoofd te zetten?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rebecca Raisin
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402772654
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
573292 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
217