Arbeidsovereenkomstenrecht

Prijs € 40,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Van der Grinten

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De arbeidsovereenkomst is de juridische basis voor de meeste arbeidsrelaties en daarmee van groot maatschappelijk belang. Dat belang wordt nog eens onderstreept door de intensieve bemoeienis van de wetgever met dit rechtsgebied en de vele arresten die door de Hoge Raad met betrekking tot de arbeidsovereenkomst worden gewezen.Dit boek beoogt een commentaar te geven op het arbeidsovereenkomstenrecht. Het beperkt zich in hoofdzaak tot een weergave van het geldende recht. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de in juni 2014 tot stand gekomen Wet werk en zekerheid. Deze wet zal de komende jaren tot diverse veranderingen leiden, onder meer in het ontslagrecht. De bewerking voor deze 24e, geheel herziene druk, is afgesloten op 1 juli 2014.De auteurs zijn prof.mr. W.H.A.C.M. (Willem) Bouwens, hoogleraar Sociaal Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en prof.mr. R.A.A. (Rogier) Duk, bijzonder hoogleraar Bijzondere Arbeidsverhoudingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en advocaat bij BarentsKrans te 's-Gravenhage.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Van der Grinten
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013110173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De arbeidsovereenkomst is de juridische basis voor de meeste arbeidsrelaties en daarmee van groot maatschappelijk belang. Dat belang wordt nog eens onderstreept door de intensieve bemoeienis van de wetgever met dit rechtsgebied en de vele arresten die door de Hoge Raad met betrekking tot de arbeidsovereenkomst worden gewezen.

Dit boek beoogt een commentaar te geven op het arbeidsovereenkomstenrecht. Het beperkt zich in hoofdzaak tot een weergave van het geldende recht. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de in juni 2014 tot stand gekomen Wet werk en zekerheid. Deze wet zal de komende jaren tot diverse veranderingen leiden, onder meer in het ontslagrecht. De bewerking voor deze 24e, geheel herziene druk, is afgesloten op 1 juli 2014.

De auteurs zijn prof.mr. W.H.A.C.M. (Willem) Bouwens, hoogleraar Sociaal Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en prof.mr. R.A.A. (Rogier) Duk, bijzonder hoogleraar Bijzondere Arbeidsverhoudingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en advocaat bij BarentsKrans te 's-Gravenhage.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Van der Grinten
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013110173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig