Angst beheersen met aandacht

een praktische gids voor het beheersen van angst, fobieen en paniek met mindfulness

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jeffrey Brantley

Paperback | September 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze tweede, uitgebreide en geactualiseerde editie van dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt een programma voor aandachttraining waarmee je je angst- en paniekgevoelens onder controle zult krijgen, rust en kalmte zult vinden, en bewust het hier en nu kunt beleven zonder direct te oordelen. De oefeningen in dit boek voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning, zijn gebaseerd op mindfulness. Het idee is dat je je angstgevoelens niet zozeer uitschakelt, maar ermee vertrouwd raakt door je ervan bewust te worden. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en kunnen onderdeel zijn van andere therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffrey Brantley
Uitgever
Nieuwezijds b.v.
ISBN
9789057122590
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
213

Beschrijving

Deze tweede, uitgebreide en geactualiseerde editie van dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt een programma voor aandachttraining waarmee je je angst- en paniekgevoelens onder controle zult krijgen, rust en kalmte zult vinden, en bewust het hier en nu kunt beleven zonder direct te oordelen.

De oefeningen in dit boek voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning, zijn gebaseerd op mindfulness. Het idee is dat je je angstgevoelens niet zozeer uitschakelt, maar ermee vertrouwd raakt door je ervan bewust te worden. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en kunnen onderdeel zijn van andere therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffrey Brantley
Uitgever
Nieuwezijds b.v.
ISBN
9789057122590
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
213