Andrews brein (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

E.L. Doctorow

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Andrew denkt. Andrew praat. Andrew vertelt het verhaal van zijn leven, zijn liefdes en de grote tragedie die hem naar dit moment in zijn bestaan heeft geleid. Terwijl hij zijn bekentenis doet, wordt de lezer gedwongen na te denken over waarheid en geheugen, over de hersenen en de geest, over persoonlijkheid en lot, en over de ander en zichzelf. Andrews hersenen is geschreven met groot psychologisch inzicht en stilistisch vernuft, een volstrekt originele reis door de hersenen van een man die keer op keer onbedoeld ongelukken veroorzaakt. Een spannende en originele roman en een verrassend nieuw boek in het oeuvre van een auteur die heeft bewezen met iedere roman een nieuw landschap te kunnen creëren. E.L. Doctorow (New York, 1931) wordt met Saul Bellow, John Updike en Philip Roth gerekend tot de belangrijkste Amerikaanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij won diverse prijzen, waaronder de National Book Award, driemaal de National Book Critics Circle Award en tweemaal de PEN/Faulkner Award. De American Academy of Arts and Letters onderscheidde hem met de Gold Medal for Fiction. Doctorow woont en werkt in New York.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E.L. Doctorow
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023487920
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
996923 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
114

Beschrijving

Andrew denkt. Andrew praat. Andrew vertelt het verhaal van zijn leven, zijn liefdes en de grote tragedie die hem naar dit moment in zijn bestaan heeft geleid. Terwijl hij zijn bekentenis doet, wordt de lezer gedwongen na te denken over waarheid en geheugen, over de hersenen en de geest, over persoonlijkheid en lot, en over de ander en zichzelf.

Andrews hersenen is geschreven met groot psychologisch inzicht en stilistisch vernuft, een volstrekt originele reis door de hersenen van een man die keer op keer onbedoeld ongelukken veroorzaakt. Een spannende en originele roman en een verrassend nieuw boek in het oeuvre van een auteur die heeft bewezen met iedere roman een nieuw landschap te kunnen creëren.

E.L. Doctorow (New York, 1931) wordt met Saul Bellow, John Updike en Philip Roth gerekend tot de belangrijkste Amerikaanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij won diverse prijzen, waaronder de National Book Award, driemaal de National Book Critics Circle Award en tweemaal de PEN/Faulkner Award. De American Academy of Arts and Letters onderscheidde hem met de Gold Medal for Fiction. Doctorow woont en werkt in New York.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E.L. Doctorow
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023487920
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
996923 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
114