Anatomische Atlas Prometheus eendelige editie

Prijs € 53,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

A.M. Gilroy, B.R. MacPherson, L.M. Ross

Hardback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze anatomische atlas, onder redactie van de toonaangevende anatomen Anne Gilroy, Brian MacPherson en Lawrence Ross, omvat alles wat de student en arts in opleiding nodig heeft om de uitdagingen van het vakgebied anatomie de baas te kunnen.Prometheus voert u stap voor stap door elk gebied van het lichaam en is voorzien van fraaie fullcolourillustraties. De behandeling van elk lichaamsgebied wordt ingeleid met een weergave van de basale skeletstructuur. In de daaropvolgende hoofdstukken worden op basis van deze structuur de spieren, organen, bloed- en lymfevaten en zenuwen toegevoegd. Daarna wordt een compleet topografisch-anatomisch overzicht van het gebied gegeven. Elke eenheid wordt afgesloten met de oppervlakteanatomie en met enkele vragen waarmee de lezer kan oefenen, met als doel uiteindelijk de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.• 2200 fullcolourillustraties van ongeëvenaarde kwaliteit• korte inleidende teksten voor een beter begrip van elk nieuw onderwerp• klinische verwijzingen en afbeeldingen, waaronder röntgenopnamen, MRI-scans, CT-scans en endoscopisch beeldmateriaal• uitgebreide overzichten van spiereigenschappen bieden onmisbare informatie, zoals oorsprong, aanhechting en innervatie - ideaal voor uit het hoofd leren en ook latere naslag• oriëntatieverwijzingen voor liggingen en snijvlakkenAlle relevante informatie is in Prometheus op één plaats te vinden. Zo laat de menselijke anatomie zich op een ontspannen manier, stap voor stap bestuderen!De anatomische atlas is geschikt voor studenten en docenten geneeskunde, fysiotherapie, bewegingswetenschappen, artsen en fysiotherapeuten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.M. Gilroy, B.R. MacPherson, L.M. Ross
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031353187
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
556

Beschrijving

Deze anatomische atlas, onder redactie van de toonaangevende anatomen Anne Gilroy, Brian MacPherson en Lawrence Ross, omvat alles wat de student en arts in opleiding nodig heeft om de uitdagingen van het vakgebied anatomie de baas te kunnen.

Prometheus voert u stap voor stap door elk gebied van het lichaam en is voorzien van fraaie fullcolourillustraties. De behandeling van elk lichaamsgebied wordt ingeleid met een weergave van de basale skeletstructuur. In de daaropvolgende hoofdstukken worden op basis van deze structuur de spieren, organen, bloed- en lymfevaten en zenuwen toegevoegd. Daarna wordt een compleet topografisch-anatomisch overzicht van het gebied gegeven. Elke eenheid wordt afgesloten met de oppervlakteanatomie en met enkele vragen waarmee de lezer kan oefenen, met als doel uiteindelijk de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.

• 2200 fullcolourillustraties van ongeëvenaarde kwaliteit
• korte inleidende teksten voor een beter begrip van elk nieuw onderwerp
• klinische verwijzingen en afbeeldingen, waaronder röntgenopnamen, MRI-scans, CT-scans en endoscopisch beeldmateriaal
• uitgebreide overzichten van spiereigenschappen bieden onmisbare informatie, zoals oorsprong, aanhechting en innervatie - ideaal voor uit het hoofd leren en ook latere naslag
• oriëntatieverwijzingen voor liggingen en snijvlakken

Alle relevante informatie is in Prometheus op één plaats te vinden. Zo laat de menselijke anatomie zich op een ontspannen manier, stap voor stap bestuderen!

De anatomische atlas is geschikt voor studenten en docenten geneeskunde, fysiotherapie, bewegingswetenschappen, artsen en fysiotherapeuten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.M. Gilroy, B.R. MacPherson, L.M. Ross
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031353187
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
556