Amerikaanse pastorale (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Philip Roth

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Seymour Levov, bijgenaamd `De Zweed, is op zijn middelbare school een legendarische sportheld die volwassen wordt in het bloeiende Amerika van na de Tweede Wereldoorlog. Hij trouwt een voormalig Miss New Jersey, erft zijn vaders succesvolle handschoenenfabriek en betrekt een schitterend huis. Maar alles wat voor hem van waarde is gaat op een dag in 1968 verloren. Seymours geliefde dochter Merry is veranderd van een lief, slim meisje in een norse, fanatiek revolutionaire tiener en zij blijkt verantwoordelijk voor een politiek-terroristische daad. Van het ene op het andere moment verandert Seymours verlangen naar een Amerikaanse pastorale in de aangeboren Amerikaanse razernij. 'Een serieuze kandidaat voor de eretitel Great American Novel.' - de Volkskrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Philip Roth
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023483441
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1187644 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Beschrijving

Seymour Levov, bijgenaamd `De Zweed, is op zijn middelbare school een legendarische sportheld die volwassen wordt in het bloeiende Amerika van na de Tweede Wereldoorlog. Hij trouwt een voormalig Miss New Jersey, erft zijn vaders succesvolle handschoenenfabriek en betrekt een schitterend huis.
Maar alles wat voor hem van waarde is gaat op een dag in 1968 verloren. Seymours geliefde dochter Merry is veranderd van een lief, slim meisje in een norse, fanatiek revolutionaire tiener en zij blijkt verantwoordelijk voor een politiek-terroristische daad. Van het ene op het andere moment verandert Seymours verlangen naar een Amerikaanse pastorale in de aangeboren Amerikaanse razernij.
'Een serieuze kandidaat voor de eretitel Great American Novel.' - de Volkskrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Philip Roth
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023483441
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1187644 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404