Ambers ezeltje (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Julian Austwick, Tracy Austwick

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Shocks de ezel wordt voor dood achtergelaten op een boerderij in Ierland. De mensen van de ezelopvang die hem komen redden hebben nog nooit zo'n ernstig geval van verwaarlozing meegemaakt. Shocks' eigenaars hebben bleekmiddel in de wonden gegooid en hem stervend achtergelaten, vastgebonden aan een paal.Amber wordt veel te vroeg geboren en met spoed geopereerd. Haar ouders krijgen te horen dat hun dochter een hersenverlamming heeft en nooit zal kunnen praten. Ambers beangstigende isolement drijft haar ouders tot wanhoop en alleen haar tweelingzusje Hope heeft contact met haar. Tot Amber naar een therapiecentrum in Birmingham wordt gestuurd. Daar ontmoeten Shocks en Amber elkaar - twee gebroken zielen die onmiddellijk een band vormen. Terwijl de tijd verstrijkt helen ze elkaars wonden, Amber en Shocks worden sterker en krijgen zelfvertrouwen. Dankzij de ritjes op Shocks' rug worden Ambers spieren steviger en overtreft ze de verwachtingen van alle dokters. Dankzij Amber bloeit Shocks op en wordt hij de populairste ezel van het hele therapiecentrum.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julian Austwick, Tracy Austwick
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044348798
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
7682028 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Shocks de ezel wordt voor dood achtergelaten op een boerderij in Ierland. De mensen van de ezelopvang die hem komen redden hebben nog nooit zo'n ernstig geval van verwaarlozing meegemaakt. Shocks' eigenaars hebben bleekmiddel in de wonden gegooid en hem stervend achtergelaten, vastgebonden aan een paal.

Amber wordt veel te vroeg geboren en met spoed geopereerd. Haar ouders krijgen te horen dat hun dochter een hersenverlamming heeft en nooit zal kunnen praten. Ambers beangstigende isolement drijft haar ouders tot wanhoop en alleen haar tweelingzusje Hope heeft contact met haar. Tot Amber naar een therapiecentrum in Birmingham wordt gestuurd.

Daar ontmoeten Shocks en Amber elkaar - twee gebroken zielen die onmiddellijk een band vormen. Terwijl de tijd verstrijkt helen ze elkaars wonden, Amber en Shocks worden sterker en krijgen zelfvertrouwen. Dankzij de ritjes op Shocks' rug worden Ambers spieren steviger en overtreft ze de verwachtingen van alle dokters. Dankzij Amber bloeit Shocks op en wordt hij de populairste ezel van het hele therapiecentrum.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julian Austwick, Tracy Austwick
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044348798
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2016
Bestandsgrootte
7682028 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246