Als wij onszelf zijn (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lisa Renee Jones

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De geheimen van Rebecca zijn onthuld. En die van Sara ook. Nu gaat Sara de donkerste geheimen van Chris achterhalen… Maar zal dat de twee dichter bij elkaar brengen, of juist verscheuren?Chris is haar leven geworden, haar hart, haar ziel. Maar hij is mysterieus en beschadigd, en draagt vele geheimen met zich mee. Sara zou alles voor hem riskeren. Hij durft daardoor zijn diepste behoeften te tonen, zijn meest erotische verlangens. In het vuur van de passie zal hij alles onthullen wat hem kwelt, alles waaraan hij nooit kan ontsnappen. Om van hem te kunnen houden, zal Sara zijn duisterste kant moeten omarmen.Als wij onszelf zijn is de spannende conclusie van de internationale bestsellertrilogie Inside Out. Het eerste deel heet Als ik jou was.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Renee Jones
Uitgever
Love Books
ISBN
9789021490854
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2288812 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

De geheimen van Rebecca zijn onthuld. En die van Sara ook. Nu gaat Sara de donkerste geheimen van Chris achterhalen… Maar zal dat de twee dichter bij elkaar brengen, of juist verscheuren?

Chris is haar leven geworden, haar hart, haar ziel. Maar hij is mysterieus en beschadigd, en draagt vele geheimen met zich mee. Sara zou alles voor hem riskeren. Hij durft daardoor zijn diepste behoeften te tonen, zijn meest erotische verlangens. In het vuur van de passie zal hij alles onthullen wat hem kwelt, alles waaraan hij nooit kan ontsnappen. Om van hem te kunnen houden, zal Sara zijn duisterste kant moeten omarmen.

Als wij onszelf zijn is de spannende conclusie van de internationale bestsellertrilogie Inside Out. Het eerste deel heet Als ik jou was.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Renee Jones
Uitgever
Love Books
ISBN
9789021490854
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2288812 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235